vrijdag 17 maart 2017

Parket tegels

Een vloer met de charme van hout en toch alle onderhoudsvoordelen van een keramische vloer. Een houtlook in huis, prachtig! Helaas komen er heel wat nadelen kijken bij een vloer in parket of laminaat. Veel onderhou vochtgevoeligheid en krassen die moeilijk verwijderd kunnen worden: het zijn slechts een greep uit de redenen waarom je twijfelt een houten vloer aan te schaffen.


Met keramisch parket creëert u een prachtige en sfeervolle tegelvloer in uw huis. Ze zijn bij Tegelmegashop verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en hebben hierdoor altijd een passende vloer voor u.

Bekijk ons ruime assortiment keramisch parket en bestel de gewenste tegels eenvoudig online. Ontdek de verschillende soorten keramische tegels , de voor- en nadelen en hun prijs. Op zoek naar keramische parket ? Keramische parket tegels kopen? Onze interieurarchitecten en tegelexperten helpen u met uw keuze.


Kom langs bij een van de toonzalen. Deze prachtige tegels lijken op een echte houten vloer! Slijtvast en onderhoudsarm!

De duurdere varianten hebben ook dezelfde nerf structuur als echt hout, en voelen dan ook hetzelfde aan. Wie op zoek is naar keramisch parket , die slaagt zeker bij TegelExpert! Wij bieden u een ruime keus houtlook tegels en daarnaast delen we graag onze kennis hierover met u. Het plaatsen van parket op tegels is perfect mogelijk, en bespaart u heel wat onnodig hak en breekwerk. Dit kan zelfs met vloerverwarming. Alle merken keramisch parket of houtlook tegels bestel je bij Tegelhuis Montfoort voor de allerlaagste prijzen.


Vraag een offerte en oordeel zelf! Hier staan alle houtlook tegels voor u op een rijtje. Ten slotte zijn de tegels makkelijk in onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Met houtlook tegels profiteer je van de warme uitstraling van een echte houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. Bij De Vloerenman vind je een ruim aanbod houtlook tegels in diverse tinten en afmetingen.


Bestel het mooiste keramisch parket en creëer een geheel eigentijdse uitstraling in jouw huis. Plaatsingen kunnen zoals standaard keramische tegels , op elke ondergrond mits de aanwending juiste benodigdheden en producten, en de nodige knowhow van vloerder of doe-het-zelver. Toepasbaar in elke ruimte binnen -en buitenshuis, zonder uitzonderingen, zelfs in keuken en badkamer waar parket door zijn hoge.


Met een parket tegel heb je alvast deze belemmering niet maar ik vrees dat de tegels die moeilijk te onderscheiden zijn van echt parket dan weer zéér duur zullen zijn en een tegel kan nooit dezelfde warmte en gezelligheid bieden als echt parket. Maar zoals met alles heeft ieder voordeel meestal een . We hebben hiervoor een overgansprofiel voorzien.

Geschreven door BS in de rubriek: Vloeren. Naast een mooie parketprint hebben deze tegels ook een voelbare houtstructuur. Perfect voor wie de gezelligheid van hout in huis wil halen, maar niet het intensieve onderhoud ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts