donderdag 30 maart 2017

Glastegels keuken

Glastegels – advies van HORNBACH: hier vind je alles over glastegels. Ook een matte “gezandstraalde” afwerking is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het kleurenpalet gaat van frisse watertinten en luxueuze metaaleffecten tot intens neon-rood.


Bent u op zoek naar glazen tegels of glas mozaiek voor in uw badkamer of keuken ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze internet site staan de formaten en kleuren vermeld.

Zolder BadkamerKind BadkamersBadkamer BetegelenSlimme Keuken Gezellige Keuken Funky KeukenKeukens Design Badkamer. Brand new to the UK, find these cutting edge products at amazing prices from . Verkrijgbaar in standaard tegelformaten, maar ook. U creëert een prachtige afwerking in uw keuken of badkamer, bovendien zijn glastegels makkelijk schoon te houden. Het fraaie diepte-effect in combinatie met de . Vaak wordt er gebruik gemaakt van mozaiek keukentegels om een unieke keuken te realiseren. Het mozaiek creëert een mooi effect en wordt veelal boven het keukenblad toegepast.


Veelal wordt het materiaal van de mozaïektegels alsook de kleur gecombineerd met bijvoorbeeld de vloertegels, zodat uw keuken een mooi . Glazen bouwstenen in verschillende kleuren vind je hier.

Maak van een simpele muur een mooie creatie. Bekijk, vergelijk en bestel direct online. Metrotegels zijn een top trend voor je keuken of badkamer. Deze wandtegels zijn slijtvast, water en vlekbestendig. Geschikt voor elk interieur.


Inspiratie nodig voor je keuken ? Zoek je mooie wand- of vloertegels? Ga je voor een klassieke keuken ? Dan is het een goed idee om de achterwand van de keuken met tegels te bedekken. Je kunt dan voor de keukenwand nog kiezen tussen kleine mozaïektegels en iets grotere tegels.


Andere opties zijn een granieten achterwan een natuurstenen achterwand en een simpele egale kleur. Ruim aanbod kleuren en vormen. Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering. Op maat gemaakte panelen in tot weken.


Ook je muren zijn stijlvol met onze wandpanelen. Ze zijn makkelijk schoon te maken en beschermen je muren tijdens het koken tegen spetters en rondvliegend eten. Er zijn wandpanelen in verschillende motieven en kleuren die je helpen om je keuken een tikje persoonlijker te maken. Een glazen achterwand voor iedere wand.


Een gekleurde achterwand van glas past op bijna iedere soort muur.

Stucen of voorbehandelen van de wand is niet nodig. Zorg er wel voor dat alle scherpe uitstekende delen zijn verwijderd. Is de wand al voorzien van tegels ? Plak het glas eenvoudig over de . De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam en Leiden… vindt u bij Lingen Keramiek!


Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken , als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren , formaten, en verwerkingswijzen. Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag . De juiste tegels voor jouw vloer of wand. Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan.


Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden . Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.


Je kan het ook voor tiloilet of badkamer gebruiken. Is eventueel nog bij te kopen bij praxis. Iedereen heeft er wel een gevoel bij.


Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden. Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts