donderdag 23 maart 2017

Lamellen overkapping

Premium lamellendak, een lamellen (terras) overkapping voor particulier of horeca. Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met lamellen meteen op bij deze lamellendaken. Het is de overkapping voor exclusiviteit omdat het sterke en duurzame ontwerp met stalen versterkingen . Dit type overkapping is in zeer korte tijd enorm populair omdat het zoveel mogelijkheden heeft.


De lamellen regelen op natuurlijke wijze de temperatuur en bieden bescherming.

Lamellenoverkappingen bieden extra wooncomfort. Terrasoverkapping met lamellen die u volledig kan openen of sluiten. Geniet van de lente tot de herfst van uw terras. Optioneel terrasverwarmer. Gemakkelijk online prijs berekenen en bestellen.


De strakke lamellen vormen een eenvoud mooi is de kunst van het weg laten. Perfect als u een moderne woning hebt. Modern bij een landelijke woning.

Dankzij het design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in . Het minimalistische design oogt strak en tijdloos. De beweegbare lamellen bestaan volledig uit thermo essenhout ( HOTwood) en de . Verano Levanto V8is de elektrisch bedienbare vrijstaande lamellenoverkapping van aluminium die uitgevoerd kan worden in iedere RAL- kleur. Bekijk alle opties en prijzen. Tevens de glazen schuifwanden zijn mogelijk, zo maakt u uw eigen lamellenoverkapping dicht om er een tuinkamer van te maken.


De Louvredaken kunnen zowel vrijstaan aan een gevel of als dakconstructie gemonteerd worden. Met een lamellen terrasoverkapping ben je in staat een comfortabele persoonlijke buitenruimte te creëren. Wanneer de temperatuur weer aangenaam wordt in het voorjaar, roept het buitenleven ons weer op.


Dit is vooral te danken aan het unieke concept, om als . Onze vertegenwoordiger komt gratis bij u langs om alles door te nemen. Volledig op maat gemaakt en superflexibel. Agava lamellendaken door ons rechtstreeks geïmporteerd wij zijn de goedkoopste met lamellen daken.


Te koop showroom model lamellen overkapping. Het dak is volledig elektrisch te bedienen middels een handzender en kan helemaal open. U wilt gaan kiezen voor een Biossun lamellen terrasoverkapping.


De vraag is dan of u deze overkapping vooral als regen- en zonwering wilt gaan gebruiken of dat u een extra kamer aan uw huis wilt creëren waar u het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Indien u kiest voor dit laatste, dan kunnen de accessoires . Stijlvol buiten genieten: seizoenen lang. De BIO 1bioklimatologische terrasoverkapping maakt het mogelijk. De unieke lamellenconstructie opent en sluit u namelijk eenvoudig met de afstandsbediening.


In gesloten toestand is de overkapping bovendien volledig waterdicht . BVR Zonwering levert overkappingen met lamel dak van Renson.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts