vrijdag 31 maart 2017

Karpetten en vloerkleden

Maak je vloer helemaal af met een sfeervol karpet of vloerkleed. Ga voor prachtige natuurtinten, felle trendy kleur of mooi dessin! Sfeervolle vloerkleden en karpetten nu met korting.


Bij aankoop van een bank, profiteer je tot en met woensdag maart van korting! De korting wordt in het winkelmandje .

Op zoek naar goedkope vloerkleden ? Breng comfort en sfeer in huis met de prachtige karpetten van Montèl. Bekijk hier de collectie karpetten van Montèl. Een mooi vloerkleed of karpet is niet alleen warm en comfortabel maar maakt je interieur ook helemaal af.


We hebben een uitgebreide keuze in diverse materialen, maten, kleuren en stijlen die bij ieder interieur passen. Zoek je een wollen karpet of een hoogpolig vloerkleed ? Of wellicht een vintage carpet met patchwork?

Wij laten u graag zien wat een goed kleed doet voor de uitstraling van uw leefruimte. Voor veel mensen eindigt de zoektocht naar een passend tapijt bij Karpettenkelder. Klanten roemen onze service en vakkennis.


Met de vloerkleden en karpetten van Karpettenkelder creëer je nóg meer sfeer en warmte in je huis. Vloerkleden van Zitmaxx Wonen. Topkwaliteit voor de laagste prijs.


De specialist in vloerkleden. Bestel online of kom langs in de winkel in Hilversum om alle tapijten te bekijken. Karpetten en vloerkleden van Tapijtcentrum Nederland worden in meerdere stijlen vervaardigd. Ieder kleed heeft een unieke uitstraling.


Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen. BergBerg is de erkende interieurspecialist in vloerkleden en karpetten voor uw regio met o. A-merken Desso, Bonaparte en Parade en uiteraard ons huismerk NL Label. BergBerg biedt niet alleen een ruime keuze, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als . Lineo (winkel regio Eindhoven) biedt u een mooie collectie moderne design karpetten en vloerkleden.


Geef sfeer aan uw interieur!

U vindt bij ons karpetten van o. Jab, Carpet Sign, Brinker, Perletta en van Besouw. Ook karpetten en vloerkleden op maat kunt u bij ons kopen. Online bieden wij een groot en verschillend aanbod van vloerkleden en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts