vrijdag 31 maart 2017

Portugese tegels limburg

FLOORZ biedt een unieke collectie Portugese cementtegels uit eigen atelier. Wij houden onze marges laag en de kwaliteit van onze producten hoog. Het is mogelijk om deze Portugees tegels af te halen of te laten . In Limburg is Tegelmegashop in Roermond met een 800m² grote showroom uw specialist voor tegels met tegel specialisten voor kundig advies.


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Goedkope vloertegels en wandtegels Limburg. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Van de gehele collectie beschikken we over een voorbeeld tegel (s). Vloertegels , met kleurrijke motieven, worden al eeuwen in Portugal gemaakt volgens een procedé dat ooit door de Moren naar Portugal is gebracht. Marmerpoeder wordt met pigmenten op kleur gebracht en vervolgens in mallen gegoten en uitgevuld met . Niet alleen meer op de klassieke wijze maar ook in een modern jasje zoals.


Wanneer je de handgemaakte patroontegels in willekeurig.

Keukenvloer met cementtegels in zwart, grijs en wit van OSM . Mozaïek geeft een prachtige sfeer in uw huis in Limburg. Door mozaïek tegels op de vloer, in de inloopdouche of op een vrije wand te zetten zorgt u voor kleur in huis. Een nadeel van dit type tegel is dat het aardig prijzig is. Floorz, antieke- en portugese tegels , Kelpen, Limburg , Netherlands.


Een vraag over onze cementtegels? Bekijk hier alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze cementtegels en antieke tegels. Eigen productie, dus de scherpste.


Ruim aanbod kleuren en vormen. Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering. Op maat gemaakte panelen in tot weken. Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak! Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat.


Sphinx Tegels biedt een uitgebreid assortiment moderne tegelconcepten voor zowel particuliere als projectmatige toepassingen. Hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en sublieme service vormen de elementaire merkwaarden.

Via een uitgebreid netwerk van groothandels en dealers vinden Sphinx . Ze komen vooral voor in keuken, hal en badkamer. Nederland en Belgi voor euro. ROZETTA collectie cementtegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts