donderdag 30 maart 2017

Badkamer met beton cire

Gaten of scheuren moeten zoveel mogelijk uitgevuld worden, eventueel met een speciale glasvezelbewapening. Afhankelijk van het type ondergrond moet je een geschikte primer aanbrengen zodat de ondergrond zijn eventueel zuigende werking verliest en het beton cire zich goed kan hechten. Betonstuc is een waterdicht pleistermateriaal met het uitzicht van beton of natuursteen.


Beton cire kan in de badkamer en keuken. De prijs per vierkante meter vind je hier.

Een beton cire badkamer heeft namelijk geen voegen en daardoor ook geen schimmels. Daarnaast is het schoonmaken zeer eenvoudig, is het product waterdicht en slijtvast. Ben jij op zoek naar die unieke betonlook . Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het zelfs te gebruiken voor vloeren, openhaarden, douches of het terras. Dan ben je hier op het juiste . Het is op veel manieren te verwerken. De badkamer is voor vele mensen de plek om even helemaal tot rust te komen.


Realiseer ook je droombadkamer!

Van badkamers tot vloeren en van aanrechtbladen tot eettafels, het wordt overal in verwerkt. Vrouwlief en ikzelf willen binnenkort de badkamer opknappen. Dit geeft een wat minder badkamer. Dit populaire stucwerk is erg geschikt voor de badkamer , maar je kunt er natuurlijk ook andere ruimtes mee laten stucen.


Op zoek naar wat inspiratie? Wij hebben geen betoncire maar het lijkt erg wel heel erg op (senso wall) en het is echt heel erg mooi. Staat heel chic in de badkamer en geen onderhoud. Wij hoeven de muren alleen in de douche eens in de zoveel tijd af te nemen met een doekje maar de rest van de badkamer niet, er blijft geen vuil aan . Heeft u er wel eens over gedacht om uw muren in de badkamer te voorzien van een stoere betonlook?


De letterlijke vertaling vanuit . Daarom proberen wij zo goed mogelijk naar de wensen van onze klant te luisteren en deze te vertalen naar een praktische en duurzame oplossing. Onze stukadoors werken graag u badkamer af met beton cire. Met ruime overtuiging kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van verschillende betonlooks voor Badkamers en of andere ruimtes. Spring naar In de badkamer - Niets is natuurlijk mooier dan naadloze muren in de badkamer.


Geen tegels meer met vieze voegen maar een strakke hygiënische afwerking. Een badkamer zonder tegels is helemaal van NU, veel mogelijkheden zoals beton cire Tadelak stone, stuc deco of beal mortex. Reitsma is specialist op het gebied van het bijzondere waterdichte stucwerk met beton ciré.

U kunt ook onze workshops volgen. Wordt veel toegepast in badkamers. Deze dunne waterdichte betonstuc kan aangebracht worden op wanden, vloeren of badkamermeubels. Verkrijgbaar in een waaier aan kleuren.


Geef ook je vloeren een strakke uitstraling met beton cire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts