woensdag 29 maart 2017

Inbouwspots plaatsen

Met instructievideo en stappenplan. LED inbouwspots plaatsen ? Leer het met het stappenplan van KARWEI. Halogeen inbouwspots plaatsen ? Doe het eenvoudig zelf met behulp van deze klusvideo.

Thomas gaat inspots plaatsen in een verlaagd plafond. Dit laat hij stap voor zien. Nogmaals: inbouwspots kunnen erg warm worden. Als ze hun warmte niet kwijt kunnen, kan kortsluiting of zelfs brand ontstaan.


Haal isolatie in de onmiddellijke omgeving van de spotjes weg. Hoe je de inbouwspot in het gat moet plaatsen , verschilt van type tot type. Je raadpleegt hiervoor best de gebruiksaanwijzing.


In deze kluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf inbouwspots kunt plaatsen.

Het plaatsen is niet moeilijk, als u maar goed voorbereid aan het werk gaat. Zo zal je al snel centimeter moeten zakken met je plafond wanneer je inbouwspots wil plaatsen in een bestaande ruimte. Bij nieuwbouwwoningen worden inbouwspots vaak rechtstreeks geboord in de betonnen gewelven. Zo gaat er geen ruimte verloren en kan er meteen geplakt worden.


Omdat de hitte hier moeilijk . In een woonkamer kan men sfeervolle accenten leggen door het gebruik van opbouw- en inbouwspots. Kies in het salon voor dimbare spots om de verlichting aan te passen aan de toepassing en sfeer van . Inbouwspots zorgen voor sfeer in huis en zien er erg mooi uit. Trek bij V spots het spotsnoertje van de transformator door het gat en sluit deze aan op de spot. Ontdek hier hoe je ze zelf kan plaatsen ! Wanneer je inbouwspots hebt zonder transformator (230V): monteer je een los snoer met stekker aan de spot.


De stekker gaat in de reeds geplaatste stekkerdoos. Op deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over het plaatsen , aansluiten en dimmen van uw led inbouwspots. Dit gebeurt op vrijwel dezelfde manier als u gewend bent met de traditionele inbouwspots en armaturen.


Veel mensen stappen tegenwoordig over op zuinige led spots vanwege de enorme energiebesparing . Hallo, Binnenkort moet ik weten waar er overal spots moeten komen. Hieronder vind je het grondplan.

Boven de eetplaats komt er een gewone hanglamp (of zou je dit afraden en ook gewoon spots plaatsen ?). Waar hang ik het beste mijn spots ? Welke kies ik het best voor goed licht en weinig . In het toilet heb je natuurlijk verlichting nodig. In dit geval is er gekozen voor inbouwspotjes in plaats van een klassieke plafondlamp.


Door het nieuwe plafond is het heel gemakkelijk om de spots te plaatsen en bovendien zijn ze energiezuinig. Er is volop keuze in inbouwspots bij Praxis. Led inbouwspots zijn makkelijk te installeren in een verlaagd plafond en hebben een lange levensduur. Plaats de inbouwspots zelf met de tips van Praxis.


Hallo, Ik heb eventjes volgende vraag: in mijn woning zijn er gaten in het plafond geboord van mm. Nu ben ik al eens in de gamma gaan zien voor inbouwspots (led) Maar ik mer op dat ze daar spots hebben voor een diameter van , enz maar zie ik er niet tussen? Wilt u inbouwspots in uw badkamer? Maar u weet niet hoe u deze moet plaatsen ? Lees hier alle informatie betreft het monteren van plafondspots.


Een verlaagd plafond maken in bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken, badkamer of carport kan al een hele klus op zich zijn. Het is bij dit soort klussen erg belangrijk om u goed voor te bereiden. Het is verstandig om van te voren een stappen plan te maken en dit diverse malen door te nemen en te . Wij willen graag het plafond circa mminimaal verlagen (naadloos) met inbouwspots langs de wanden. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en toilet.


Materialen geleverd door vakman. Per mei is de oplevering van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts