woensdag 22 maart 2017

Acryl lasersnijden

Zonder nabewerking geeft de laser glasheldere randen. Panelen met een dikte tot mm kunnen efficiënt en voordelig worden gesneden. Het contactloos snijden van PMMA (plexiglas, perspex) is snel en nauwkeurig. Lasersnijden van acryl als textielvezel.


Het wordt vaak verward met polyester, maar dit is niet juist.

Beide hebben de eigenschap dat het niet kreukt en uitrekt, maar acryl ademt beter dan polyester. Verder is het kleurecht en goed . Wij maken gebruik van COmachines. Met hoge energie snijdt de laser door middel van smelten, . Laserbeest is dé creatieve fabriek waar u uw idee kunt omzetten in een lasergesneden product. Snel, accuraat en professioneel.


Grote aantallen en enkele stuks.

Luxigo is een jong bedrijf uit Delft die gespecialiseerd is in het lasersnijden en graveren van materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem een kijkje op onze site! Meer met de Merlin lasers. Lasergraveren van gedetailleerd ontwerp in gelakt houten skateboard.


Ons team van Onder de Hooiberg is gespecialiseerd in het fabriceren van lasercut producten. Graveren én snijden van trespa. Zo kunnen wij uw lijntekeningen snijden en graveren.


Het resultaat ziet er uit alsof het gezandstraald is. Er is een groot arsenaal aan materiaal beschikbaar voor zowel lasersnijden als lasergraveren. Sober-Laserlab kan op voorraad.


Deze transparante thermoplastische kunststof is beter bekend onder de handelsnamen Perspex, Plexiglas, Altuglas en Oroglas, maar ook kortweg als acrylaat. Een veel voorkomend product voor de laserbewerking is acrylaat. Ook lasersnijden of lasergraveren behoort tot de mogelijkheden bij Vokube. Met name acrylaat (plexiglas, perspex) laat zich mooi lasersnijden of lasergraveren.


Acrylaat kan geleverd worden in . Dimarco heeft al jaar ervaring in het verwerken van acrylaat.

In onze makerspace hebben we de beschikking over een 100W BRM-lasersnijder met een effectief oppervlak van ×cm. We kunnen er niet mee door metaal, maar wel door 20mm dik acryl ( Perspex), hout (MDF, berkentriplex), textiel. COlasersystemen zijn bijzonder geschikt voor het snijden van acryl (enkel chloorvrije kunststoffen komen in aanmerking). Enkele voorbeelden uit talloze mogelijkheden zijn: de fabricage van licht- of neonreclame, naamborden, displays, speelgoed. Bovendien zijn de randen meteen glad en transparant, dus.


CREis een werkplaats in het centrum van Amsterdam, met een groot formaat lasersnijder voor het lasersnijden van o. De werkwijze van lasersnijden behoeft geen stansvorm en levert precieze resultaten met scherpere randen op. Zo is het bvb eenvoudig om een reeks niet-identieke objecten te maken op basis van één concept. De SEI laser machines van Tripa Converting Solutions bieden de beste oplossing.


Wij hebben de oplossing voor u. Onze schitterende BRM laser machine voor lasersnijden is inmiddels een begrip in de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts