dinsdag 28 maart 2017

Daktrim bevestigen

Daktrim plaatsen In dit onderdeel van Mijnkluswijzer. De daktrim is niet alleen bedoelt als sierlijst van uw dak, maar heeft ook een hele belangrijke functie om te voorkomen dat u lekkage krijgt. In deze uitleg wordt uitgegaan van een bitumen dak. Volg onderstaande stappen: - snij epdm folie af.


Zonder vlam, zonder zorgen. Een daktrim bevestigen zonder koppelplaatjes is onverstandig, de trim zou bij zonnig weer kunnen vervormen, door uitzetting.

Wij raden aan bovengenoemde aanpak te volgen, bij het plaatsen van de daktrim. Op deze manier bent u verzekerd van een dak, dat jaren lang mee gaat en kunt u trots zijn op uw . Wilt u aluminium daktrim bevestigen ? Lees dan hier de tips voor juist bevestigen van uw aluminium daktrim. EPDM daktrimmen , standaard daktrimmen , daktrim met kraal, EPDM schroeven en aanverwante materialen kopen voor het afwerken van dakranden en dakgoten. Daktrimmen geven uw dak een mooie afwerking maar zijn ook belangrijk.


Wij bieden een ruime keuze daktrimmen , kraaltrimmen en EPDM trimmen. De dakranden worden afgewerkt met twee stroken, een onderstrook en een topstrook.

Nadat de onderstrook op de dakrand is aangebracht wordt de daktrim daarop geplaatst en mechanisch bevestigd met trimnagel of schroeven. Voordat u een dakrandprofiel gaat bevestigen , is het van belang om een laag EPDM kit op de EPDM dakbedekking te maken. Hiermee zorgt u dat de verbinding waterdicht blijft en er geen regenwater tussen de dakbedekking en het dakrandprofiel kan komen. De meeste van onze daktrimmen kunt u bevestigen met . Voor het bevestigen van de rest van de onderlaag op het dakvlak rol je als eerste een baan uit vanaf het laagste punt en de kim.


De tweede baan rol je er naast. Als een deel van een dak dat met bitumineuze dakbedekking is bedekt, gerepareerd moet worden, verwijder allereerst de daktrim. Vervolgens maak je het dak . Hallo iedereen, ik heb een vraagje. Bij ons is een dakdekker bezig geweest welke de daktrim op de dakbedekking heeft geplaatst en geen extra strook dakde.


Zink is altijd maatwerk en er bestaat geen standaard maat van. Bij allebei de mogelijkheden behoort natuurlijk wel een andere manier van bevestiging. Werk met stukken van 2centimeter en zet de daktrim om de veertig centimeter vast met roestvrije schroeven. Tussen de stukken moet je millimeter speling aan houden, zodat er ruimte is voor uitzetten. Koppel de trimstukken met behulp van koppelstukjes aan elkaar vast.


EPDM, PVC, bitumen en overige dakbedekking. Hieronder staan de meest voorkomende modellen van deklijsten in zink of koper. Deklijsten zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim.

Een zinken of koperen deklijst ligt als een paraplui over de dakrand en daardoor is de kans op lekkage vrijwel nihil. Een aluminium Roval daktrim is bedoeld om de randen van uw dak mooi af te werken. Een noodzakelijkheid om uw dak goed tegen de invloeden van het weer te beschermen.


De randen van uw dak zijn extra kwetsbaar omdat hier vocht een dergelijke zich kunnen bevestigen. De afdek-klik-koppeling is van een speciaal UV-bestendige kwaliteit en sluit de uitzettingsvoegen tussen de daktrimmen onderling af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts