maandag 27 maart 2017

Histor lariks

Deze kleur eenvoudig bestellen en snel geleverd. Zin om je muren in een nieuwe kleur te verven, maar weet je niet zeker of deze wel in je interieur past? Je ziet meteen het resultaat in je eigen interieur. Start de Histor Kleurkiezer . Mooie kleurencombinaties maken?


Onze stijlcollecties maken het je heel eenvoudig. Kies uit de natuurlijke, vergrijsde kleuren van The Color Collection. Of ga voor het uitgebalanceerde kleurenpalet en de topkwaliteit van ONE by Histor. Beide collecties zijn met veel zorg en oog voor detail gemaakt door onze verfmakers . Wij gaan je helpen je huis en alles erin mooier te maken of mooi te houden.


Je zult je er meer thuis voelen. Hier vindt u alle verfkleuren van Histor ! Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Histor Perfect Finish muurverf mat wollig l is een matte muurverf op basis van water.


Breng je muren tot leven met deze of één van de andere prachtige vrolijke, lichte, vergrijsde of donkere kleuren uit het kant-en-klaar assortiment. Een van de prachtige kleuren uit het kant-en-klaar assortiment met vrolijke, lichte, vergrijsde en donkere kleuren. De kleuren van deze hal zijn van Histor : Lariks , Karma, Moment en Gelukzaligheid. Hang een spiegel op je eigen hoogteop: jij bent de bewoner! Lichte kleuren maken een ruimte niet per se groter: het gaat om de combinatie, de juiste balans van licht en donker.


G10Y Lariks van de Histor Compleet kleurenwaaier. De kleurenwaaier van Histor compleet bevat vele kleuren inclusief code en benamingen voor elke verfkleur. Voor iedereen een voordeel.


Per stuk vele kleuren hoogglans zijdeglans en mat. Vind verf histor op Marktplaats. Om de mooie kleur van Douglas hout te beschermen en vergrijzing te voorkomen behandel je Douglas- en Lariks hout met Hermadix Douglas Olie. HISTOR PERFECT FINISH MUURVERF MAT GEORDEND 2. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Met de Douglasvision beits beschermt u houtoppervlakken zodat u er nog langer van kunt genieten.


Je haalt gegarandeerd topkwaliteit in huis. De beits beschermt tegen blauws. Wil je graag nog wat meer advies?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts