vrijdag 17 maart 2017

K vision kozijnen

Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht. Tegenwoordig is ook de rechte hoekverbinding niet meer . De eerste referenties met K-VISION Classic kunststof kozijnen in Nederlandse gevels dateren van ruim jaar geleden.


Vlak of verdiept, isolerend en tegelijk duurzaam en ook brandwerend als u daarvoor kiest… Bekijk hier de verschillende kozijn profielsystemen, deuren, kleursystemen en innovaties. K - VISION kozijnen vanwege het .

Laat u inspireren door de diverse uitgevoerde projecten en ontdek de handige downloads. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de beste kozijnen in de wereld! Nederland onderscheidt zich met K-VISION door te blijven innoveren.


Zo kunnen wij samen met onze verwerkers kwalitatieve producten bieden . Het nieuwste verdiept liggende systeem van en voor Nederland. Geeft dieptewerking en het oorspronkelijke karakter blijft behouden. Ook nieuwbouw in de vertrouwde stijl is mogelijk.


Van de ene partij heb ik een folder gekregen van K - vision en Kömmerling.

Van de andere partij kreeg ik uiteindelijk te horen dat het ook om het zelfde merk . Ontdek waarom de kunststof kozijnen van K - vision helemaal bij uw levensstijl aansluiten. K vision kozijnen is de naam waarmee Profine Nederlan een onderdeel van het Duitse profine GmbH kunststof kozijnen op de markt zet. Profine GmBh is onder andere producent van van andere merken zoals Kömmerling, Trocal en KBE. Het K-Vision Profiel is van een uitstekende Duitse kwaliteit. Tren speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, is een verdiepte profilering met schuine dagkanten voor perfecte waterafvoer.


De gladde sponning is eenvoudig te reinigen. Trendkozijnen zijn te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. Onze kozijnen worden in een vol automatische machinepark geproduceerd hierdoor zijn de HVL (hout verbinding look) gratis. Dat is een uniek in Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief kozijn.


Het Kochs K - vision profielsysteem is vrijwel onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Bij ons heeft u keuzen tussen gladde. Daarnaast zijn de profielen ontwikkeld met een 1 loodvrije stabilisator en 1 recyclebaar. Het kunststof materiaal waaruit K - vision kunststof kozijnen bestaan, is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen.


Het K - visionTrend kozijn heeft waarschijnlijk de meest “ nederlandse” uitstraling van alle series. Dit kozijn zorgt voor diepte in het aanzicht van je woning, zoals je dat ook ziet bij de traditionele houten kozijnen.

Van buiten af gezien ligt het kozijn iets naar binnen ten opzichte van de gevel, “ verdiept liggend” . K - vision is het allernieuwste profielsysteem van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal. U kunt kiezen voor een vlak of verdiept kozijn. Het meest verfijnde verdiept liggende systeem van en voor Nederland. Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie.


De TREND variant is te leveren met een . Welkom bij DKV Kozijnen ! Wij zijn een jong bedrijf, dat gespecialiseerd is in kozijnen , dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen (zoals aan- en opbouwen). De K - vision kozijnen zijn brandwerend. Bij zware testen zijn waarden gehaald die oplopen tot minuten brandwerendheid. De kunststof kozijnen zijn zowel te vinden in renovatie- als nieuwbouwprojecten.


Bijkomend voordeel is dat de kozijnen een hoge thermische isolatiewaarde hebben. Administratie: KozijnTech bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts