vrijdag 31 maart 2017

Novoferm duoport

Er is een ruime keuze in profileringen, dessins en RAL-kleuren. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, een uitstekende . Tevens kan de loopdeur links als rechts worden gemaakt.


Niet alleen de uitstraling is mooi, ook is aan de veiligheid gedacht. Te koop novoferm duoport nieuw wegens verkeerde bestelling!

De duoport garagedeur van Novoferm is inbraakweren isolerend en heeft ene brede doorgang. NU met korting bij ons te bestellen. Bij Novoferm is woodgrain . Met de openslaande garagedeuren van Novoferm, de DuoPort, heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw gehele garagedeur geopend wordt als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt. Bekijk hier de resultaten van het project en hoe het geworden is.


De DuoPort openslaande garagedeuren hebben een exclusieve,. De deuren kunnen desgewenst naar binnen- of buitendraaiend . Openslaande Garagedeuren. Bekijk het aanbod op onze website of bezoek de showroom.

Gemak van openslaande deuren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met een. Zowel voor traditionele als voor moderne woningen kunt u bij Novoferm kiezen uit de de deurprofielen horizontaal smal, horizontaal breed en horizontaal vlak. Duoport geeft u uw woning een mooie uitstraling. Naast een geïsoleerde vulling is het net zo belangrijk dat het kozijn ook geïsoleerd is.


De Novoferm duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Met de openslaande deuren heeft u het gemak van een brede loopdeur als u bijvoorbeeld met de fiets of scooter naar buiten wilt, terwijl u dan niet de gehele garagedeur hoeft te openen. Vraag een offerte aan Maak een . Drempel met beton hersteld. Wat voor type deur is er geleverd: Novoferm Duoport.


Profilering: Horizontaal breed. Motief: Woodgrain met aluminium . In addition to providing high insulation values, our insulated DuoPort leaf doors offer you the possibility to use your garage as a utility room, for leisure time or hobbies. You can choose whether to open both door leaves or only the active leaf, depending on your particular requirements. The use of high-quality and durable . Lees ons blog, of kom langs in de showroom!


Dit bericht is geplaatst in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts