maandag 20 maart 2017

Houten lichtstraat

Niet alleen het licht, maar ook het ruimtelijk effect en het buitengevoel creëren meer wooncomfort. Lichtstraat laten plaatsen? Direct daglicht op tafel met een lichtstraat.


Daar kan geen lamp tegenop. Wij zijn gespecialiseerd in houten lichtstraten. Sierrandjes aan de balken , bijzondere houtsoorten, bijzondere vormen, van klein tot heel groot.

Als het technisch mogelijk is maken wij het voor je. Onze houten lichtstraten maken we van duurzaam Noord –Europees grenen voorzien van het PEFC keurmerk dat aan de . Niek Roos biedt je de oplossing! Stel je eigen lichtstraat samen in stappen. Handig bij het begroten van je bouwplannen. Er zijn opties: een lichtstraat ( lessenaarsdak) tegen de gevel.


TradoBouw is gespecialiseerd in verandas, serres, houten overkappingen, tuinkamers en lichtstraten. Overtuig uzelf van onze expertise en vakmanschap en bekijk de door ons gerealiseerde projecten op de website.

Natuurlijk kan er een klein verschil in offertes zitten, maar u kunt er bij ons van op aan dat wij net dat beetje . Deze lichtstraat met schild- of zadeldak vormt een mooi geheel met uw houten veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar als je kiest voor een houten lichtstraat , dan kun je het beste aluminium profielen gebruiken voor een waterdichte afdichting aan de buitenzijde. Een lichtstraat van glas wordt vaak gemaakt in een plat dak.


Kijk voordat je de lichtstraat plaatst goed naar de plek waar je deze wilt . U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda? De lichtstraat is een verrijking voor uw ve. Houten veranda met lichtstraat.


Maak het dak en de bouwkundige aansluitingen waterdicht rondom de de lichtstraat. Leg voorzichtig het glas op het onderrubber. Plaats het onderrubber op ons houten frame. Zorg ervoor dat u de klemprofielen juist aanbrengt.


Zo kun je kiezen uit verschillende houtsoorten ( tropisch hardhout en Europees hardhout) en allerlei sierafwerkingen. Sommige houten lichtstraten zijn aan de buitenzijde voorzien van onderhoudsvrije aluminium profielen. Op zoek naar een lichtstraat met authentieke uitstraling? Ga dan voor een lichtstraat van hout.


Deze houten lichtstraat heeft niet alleen karakter, maar is ook eenvoudig te repareren en relatief voordelig. Ze passen perfect in oudere huizen en landelijke panden, maar komen ook in moderne woningen tot hun recht.

NL lichtstraat overkapping veranda tuinkamer. Kom naar onze showroom en laat je overtuigen door de kwaliteit van verandavanhout !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts