donderdag 23 maart 2017

Gietvloer lemmer

Op zoek naar een gietvloer van epoxy, beton of polyurethaan? Onze vakmannen uit Lemmer helpen je graag. Vraag vrijblijvend offertes aan. We helpen je dan graag verder en kunnen je informeren over de gietvloer soorten, de mogelijkheden, de voordelen en geven je graag een idee van de gemiddelde prijzen. Bovendien kunnen wij je ook . Woon je in Lemmer en wil je flink besparen op een nieuwe coatingvloer of gietvloer ? Neem vrijblijvend contact met ons op en profiteer.


Lemmer - Een prachtige locatie aan het strand waar altijd bedrijvigheid is. Aan de Industrieweg 1d in Lemmer kunnen de klanten van het bedrijf, dat zij runt met echtgenoot Corné . Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kunststofvloeren. Voor de particuliere en zakelijke markt. Klassiek, industrieel of modern. Onze aantrekkelijke gietvloer aanbiedingen voor Verenigingen van Eigenaren (VVE) zijn mogelijk door het grootschalig inkopen van onze producten en het grotere aantal mdat wij mogen.


Mocht u voor uw huis of bedrijfspand in Lemmer of omgeving op zoek zijn naar gietvloeren, dan bent u hier aan het juiste adres. Gietvloer prijs Lemmer Bij gietvloer -prijs. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan vloersystemen door . Wij staan garant voor een deskundig advies, een goede service en een volledige afwerking op maat.


Van Winkel Kunststofvloeren. Epoxy gietvloeren en industrie, Epoxy gietvloeren goedkoop en duurzaam, Epoxy gietvloeren specialist, Epoxy gietvloeren voor binnen en buiten, Exclusieve epoxy gietvloeren aan scherpe prijzen, Expert in kunstharsvloeren, Marmertapijt, Nieuwbouw epoxy gietvloeren , Nieuwbouw steentapijt, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts