donderdag 23 maart 2017

Deurkruk hout

Bij ons koop u online goedkoop hang- en sluitwerk. Ook houten deurknoppen mogen in ons assortiment niet ontbreken. Vind houten deurkruk op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ovale deurknop van beukenhout.


Dergelijke houten deurknoppen werden onder andere veel gebruikt op de deuren van een bedstee.

De lengte van de knop is 92mm. Houten deurkrukken voeren een natuurlijke sfeer door in uw huis. Een houten deurkruk is stijlvol in combinatie met bijvoorbeeld naturel parket, maar kan ook een mooi contrast vormen met een donkere vloer.


Als het op een deurkruk hout aankomt bent u bij de online shop van DecoDeurbeslag. Een buitendeur heeft vaak alleen een deurkruk aan de binnenkant. Aan de buitenkant wordt dan een vaste deurknop of deurgreep met daarbij een sleutel gebruikt. Vroeger werden deurkrukken vaak van hout gemaakt.


KARWEI Lilleham deurkrukset rond rozet hout. Een deurknop en deurkruk zijn bedieningsorganen om een deur te openen en te sluiten.

Met een deurknop of een deurkruk wordt de deursluiting bediend: door de knop in de richting van het scharnier te draaien of respectievelijk de kruk naar beneden te. Houten Deurbeslag koop je eenvoudig online bij bol. Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. Het ei-model of het 19e eeuwse model met een freesrandje. Weijntjes heeft een groot assortiment direct op voorraad.


Politiekeurmerk veilig wonen, Nee. Deurkrukset tbv poortframe alu cil 35xmm, € 375. Geschikt voor draairichting, Linksdraaiende deuren, Rechtsdraaiende deuren. Extra informatie, De losse deurkrukken van Intersteel zijn leverbaar in diverse modellen, kleuren en finishes.


Losse deurkrukken hebben als voordeel dat u oneindig kunt combineren. Of u nou kiest voor een schild of rozet, alles is mogelijk. NB deuren - Uw deurenspecialist! Stel uw eigen deur samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts