donderdag 16 maart 2017

Andalusische tegels

Andalusisch moorse wandtegel Alhambra 14 . Te koop wand decoratie tegels uit andalusie , handgemaakt. Spaanse wandtegels handbewerkt. De tegels hebben als basis een cementen onderlaag waarop een marmerpoeder met wat pigmentkleuren wordt toegevoegd.


Aangezien de basis een cementen onderlaag is, kwam . De keramiekproductie in de stad Sevilla - In de wijk Triana wordt het beroemde keramiek aardewerk gemaakt, Triana is de thuisbasis van Sevilla´s beroemde tegel - en aardewerk.

Van oudsher in de paleizen en . Het woongedeelte is comfortabel en gezellig ingericht. Vóór het huis is een ruim terras met pergola, heerlijk om buiten te eten en te genieten van het geweldige uitzicht. Rondom het huis vindt u. Jugendstil ook Art-Nouveau tegels genaamd of tegels uit de jaren stijl.


Fraaie handgedecoreerde . Modem en functioneel, prettige kamers met goede voorzieningen. De tweepersoonskamers op de bovenste etages aan de kant van de binnenplaats zijn erg mooi. Verder wordt u hartelijk ontvangen en het hotel heeft een mooi decor (azulejos- tegels , dik tapijt).

Dit is een heel goed adresje voor deze prijs. REGIO Jerez en Sevilla Op tegels geschilderd: het straatleven in Sevilla Wanneer u vanaf de kathedraal in de richting van de rivier loopt, komt u langs een rusthuis dat net zoals het Huis van Pilatus tot de topbeziens- waardigheden van Sevilla behoort: het Hospital de la Caridad. Dat is te danken aan een ridder uit Orde . Het Plaza de Espana werd gebruikt als filmlocatie in onder andere de film “Lawrence of Arabia”. Het Maria Luisa Park ligt achter het plein, het is een groot openbaar park met tuinen, paviljoens, . Deze tegels , die meestal blauw met wit zijn, treft u overal aan.


Er is nauwelijks een kerk of een paleis, oud . De toren lijkt het enige sierlijke gedeelte te zijn, want de rest van het gebouw is streng en statig. Vanuit Perzië werd de kunst van het schilderen van gepolijste tegels door de Moren naar het Portugese schiereiland overgebracht. Kenmerkend hebben de tegels een basis van een cementen onderlaag waarop een marmerpoeder met pigmentkleuren . Portugese cementtegels kunnen zowel buiten als binnenshuis gebruikt worden. Ze geven de ruimte een kleurrijke en zeer aantrekkelijk uitzicht.


Hieronder vind je een foto terug van een cementtegel in zwart witte kleur die wordt gebruikt als accentmuur. Je proeft het in de tapas en ziet het aan de architectuur. Wat ons betreft een betoverende combinatie.


In dit blogartikel krijg je alles te weten over deze bijzondere samensmelting. Info over deze foto met tip. Canon Canon DIGITAL IXUS 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts