woensdag 29 maart 2017

Velux onderhoudspakket

Het pakket bevat filters en smeermiddelen voor de scharnieren. Daarnaast treft u ook foam aan voor op uw ventilatieklep. Behandelen van het houtwerk. Ook direct af te halen in Arnhem.


Voor de beste prijs in onze shop!

Bevat ventilatiefoam, insektenfilter en schanrniersmeer voor 3-ramen. Afhankelijk van het type en de uitvoering van het dakraam zijn er verschillende onderhoudspakketten beschikbaar. Deze maken het minimale onderhoud dat een dakraam nodig heeft zo eenvoudig mogelijk. Onze producten worden gemaakt om u jarenlang gebruiksplezier te bieden.


Door slijtage kan het echter nodig zijn om na jarenlang gebruiksplezier onderdelen te vervangen. Eén pakket is voldoende voor de behandeling van tot dakramen. De onderdelen die wij in .

Gun uw dakraam een lang leven en pleeg op tijd onderhoud. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Koop uw onderhoudsset hier. In de verschillende onderhoudssets treft u o. In dit algemene onderhoudspakket zit foam voor de ventilatieklep, een insectenfilter en een tube zuurvrije vaseline voor het smeren van scharnieren en sloten.


Dit product is niet online verkrijgbaar. Bezoek uw Brico-winkel om dit product aan te schaffen. VELUX foam voor de ventilatieklep. Velux verduisterend rolgordijn 70.


Onderhoudskit voor houten of polyurethaan vensters. Eén tube is voldoende voor de behandeling van tot dakvensters. Veiligheidssloten en conversieset. Algemene onderhoudsproducten. Bestelcode Bestelcode ZOZ 159K.


Het slot moet in het frame worden geboord en kan met een vingerdruk worden bediend.

Insectenfilter vervangen. Ventilatiefoam vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts