dinsdag 28 maart 2017

Isolatiekorrels vloer

Vloerisolatie zorgt voor heel wat comfort en een mooie energiebesparing. De temperatuur van een niet geïsoleerde vloer schommelt rond de 11°C. Door deze te isoleren krik je de gemiddelde temperatuur op naar 20°C.


Info over de verschillende soorten vloerisolatie , hun opbouw en belangrijke weetjes vind . Een vochtige kruipruimte zorgt namelijk voor veel ongemak zoals schade aan de vloer en leidingen, schimmels (in muren en meubelen) en een muffe grondlucht.

De grijze isolatieparels pakken het probleem aan bij de bron: de bodem. Parels voor isolatie , dat klinkt duur. Maar isolatieparels zijn gewoon bolletjes piepschuim. Ze worden veel gebruikt voor kruipruimte isolatie en spouwmuurisolatie.


Isolatieparels zijn gemaakt van EPS: geëxpandeerd polystyreen schuim. De piepschuim isolatieparels worden onder de vloer gestort als kruipruimte isolatie. Een prima methode om de relatieve vochtigheid van een kruipruimte onder zowel houten als betonnen vloeren te verlagen, is het aanbrengen van losse EPS (piepschuim) parels. Het voordeel van isolatiekorrels ten opzichte van chips is dat kan worden volstaan met een iets dunnere laag, wat belangrijk kan zijn als de .

Bespaar op uw energiefactuur met de duurzame EPS vloerisolatie van IsoPearls. Verder gebruiken we ook wel een korrels om in een drukvaste opbouw, dus zonder een keperwerk een vloer te egaliseren. Afhankelijk van de gestelde eisen zijn deze korrels dan thermisch of akoestisch isoleren of zijn ze meer onbrandbaar of meer vochtbestendig. Een korrel als egalisatielaag wordt steevast eerst . Het is een optie als isolatie van de onderkant van de vloer bij jou niet mogelijk is.


Milieu Centraal maakt een vergelijking. Vloer - of bodemisolatie heeft veel voordelen: je huis is comfortabeler en je verbruikt minder energie. Je vloer isoleren: waar loopt het typisch mis en waar let je beter extra voor op?


Fermacell isolatiekorrels zijn bedoeld voor het warmte-isolerend opvullen van holle ruimtes in onder meer houten vloeren , daken en staanderwanden. Het materiaal bestaat uit natuurlijk, gedroogd perliet en is zowel toepasbaar in nieuwbouw als in renovatie. De korrels hebben diverse voordelen: Zijn niet brandbaar . Als u houten vloeren in huis heeft weet u dat deze voor geluidsoverlast en warmteverlies kunnen zorgen. Gelukkig zijn er voldoende isolatiematerialen waarmee u eenvoudig het geluid kunt verminderen en tegelijkertijd zorgt voor thermische isolatie. Veel woningen hebben betonvloeren.


Deze kunnen koud aanvoelen. Zeker wanneer zich onder de betonvloer een kruipruimte bevindt, kan kou en vocht uit de kruipruimte naar boven trekken.

Goede betonvloer isolatie kan dit verhelpen. Wij helpen u graag uw woning voordelig te isoleren, zodat u kunt genieten van meer . Je overweegt de vloer te isoleren door de kruipruimte te vullen met EPS parels of chips. Wat is het verschil met EPS chips?


Wat zijn de voordelen en nadelen van EPS vloerisolatie ? Een gemakkelijke methode van vloerisolatie is het vullen van de kruipruimte met . Wanneer u het plaatsen van vloerisolatie uitbestee betaalt u gemiddeld €per m2. In deze prijs zijn onder andere de kosten van het materiaal, de arbeids- en machinekosten en de btw meegenomen. In deze video is te zien hoe een kruipruimte geisoleerd wordt. Zelf vloerisolatie aanbrengen? Neem contact met ons op voor meer informatie!


Daarnaast verhoog je het comfort in je huis, omdat je minder snel koude voeten hebt. Maar er zijn allerlei verschillende isolatiematerialen en opties waaruit je kunt kiezen. Kruipruimte isolatie als vloerisolatie helpt om kou vanuit de vloer te voorkomen, het binnenklimaat droger en gezonder te maken. Na de investering bespaart het natuurlijk ook mooi op de gasrekening.


Een warmere kruipruimte is comfortabeler en bespaart geld. Door het isoleren van de kruipruimte kun je de kosten ervan . Drowa Chips specialist vloerisolatie kruipruimte isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts