vrijdag 23 december 2016

Ventilatiestrip aluminium

Ventilatiestrip voor ventilatie aluminium 6x 100mmBuitenmaten rooster: Lengte 600mm, Hoogte 100mm. De ventilatiestrip is vervaardigd uit aluminium extrusieprofiel met langwerpige perforaties. Bijvoorbeeld als vensterbankrooster boven radiatoren, in keukenplinten voor ventilatie van inbouwapparatuur, deuren etc. Geschikt voor vele toepassingen.


Dat Weckx de klant serieus neemt, vindt u terug in de . De IVC Air ventilatiestrip aluminium 500xmm zorgt voor een mooie afwerking en stijlvolle uitstraling van je kamer.

Door de ventilatieschachten af te sluiten met deze aluminium ventilatiestrip zorg je ervoor dat de ventilatiekanalen schoon blijven, maar dat de ruimte toch goed geventileerd wordt. Aluminium ventilatiestrips in diverse maten en uitvoeringen. Uitermate geschikt voor het inbouwen in keukenplinten en meubels.


Ook geschikt voor bijvoorbeeld radiator ombouwen. Hieronder vindt u diverse maten en afwerkingen. GAVO is Fabrikant van de ventilatieproducten: ventilatieroosters, schoepenroosters, lamellenroosters, schuifroosters, ventilatieproducten, ventilatoren, roosters, brandweren deurroosters, tabletroosters in Lieren in de omgeving van Apeldoorn.


De IVC Air- ventilatiestrip van wit aluminium heeft een afmeting van 50x8cm. Zo kan de ventilatiestrip dienen als deurrooster of vensterbankrooster. Daarnaast kunt u de aluminium strip monteren in keukenplinten voor het ventileren van inbouwapparatuur, zoals de .

Een ventilatiestrip is in vele situaties te gebruiken, bijvoorbeeld bij. Zorg voor een goeie ventilatie in kasten en deuren met de ventilatiestrip type 3van Renson. Deze aluminium strip heeft een fijne perforatie voor een hoge luchtdoorlaat. Aan de achterkant zit een dubbel profiel met getande wand zodat je het rooster snel en stevig kan monteren. Het rooster is geschikt voor . Sorteer op: Titel A - Z, Titel Z - A, Datum nieuw - ou Datum oud - nieuw.


De strip is geanodiseerd waardoor het een hoge corrosieweerstand heeft en extra slijtvastheid is. Handelsonderneming Smolders is de speciaalzaak voor al uw montagematerialen en bouwmaterialen. Je kan de ventilatiestrip bijvoorbeeld gebruiken als deurrooster of vensterbankrooster. Daarnaast kan je de aluminium strip monteren in keukenplinten voor het ventileren van inbouwapparatuur, zoals je koelkast. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Koffie toebehoren Toiletpapier Handdoeken. Bekijk vestigingsvoorraad. Toevoegen aan klus Bewaren Bewaard. Maximaal drie producten . Wit aluminium ventilatiestrip geanodiseerd.


ALU ventilatiestrip 300xstandaard wit. Er zijn geen producten in uw order.

Verberg uw artikelen (0).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts