dinsdag 27 december 2016

Tuinbank fsc

Houten TUINBANKEN en PARKBANKEN. FSC hard hout, keuze uit maar liefst modellen. Wij leveren tuinbanken in Nederlan Duitsland en België. Een parkbank van Vondel is een sieraad in uw tuin, het hele jaar door.


Zon, win regen, hagel en sneeuw trotserend.

Nu in de aanbieding van € 14voor € 995! Bekijk het ruime assortiment tuinbanken o. Profiteer van de beste aanbiedingen en bestel gemakkelijk. Moet je bank elke avond naar binnen dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ons handige inklapbare bistro tuinbankje of de inklapbare picknickbanken.


Wat dacht je van een bank voor je planten binnen of misschien een fijne hang schommelbank in de woonkamer? Inklapbare picknickbank premium quality 3x blank . De rugleuning en de armleuningen is het comfortabel zitten.

Ideaal voor balkon en terras. Maak het uzelf gemakkelij. Dit is de Comfort FSC teak houten tuinbank van Exotan, volledig gemaakt van FSC gecertificeerd teak. Natuurlijke materialen en mooi design.


De luxe hardhout tuinbank zonder leuningen is hoogwaardig afgewerkt en onderhoudsvrij. Door het fraaie design is dit model tuinbank een ware blikvanger voor in de voortuin, bij uw tuintafel of bij . Zebra Florence bistro FSC Teak tuinbank. Teakhout kan bij goed onderhoud niet gaan rotten. Hardhout heeft meer onderhoud nodig en moet minimaal twee keer per jaar goed schoongemaakt en behandeld worden met olie. Let bij de aanschaf van een houten tuinbank op het FSC -keurmerk, dat aangeeft dat het hout duurzaam is verkregen.


E-woodproducts verkoopt verschillende soorten tuinbanken in heel Nederland. Ons bedrijf is FSC -gecertificeerd. Creëer een charmante sfeer in de tuin, combineer de tuinbank Hiba met een tafel en stoelen in dezelfde stijl.


Tuinbanken van teak, hardhout en grenen bestellen? Bezoek onze showroom van 35. Daardoor heeft de bank een natuurlijke look.

Omdat het tafelblad 2centimeter breed is, is er genoeg plaats om comfortabel plaats te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts