dinsdag 27 december 2016

Kurk op de trap

Er bestaan meerdere opties, de ene al populairder dan de andere. Maar wist je dat je ook kurk zich prima leent tot trapbekleding? Heb je bouw- of verbouwplannen?


Dan mag een bezoek aan Batibouw zeker niet ontbreken op je to-dolijst! Tijdens deze beurs ontmoet je specialisten van allerlei sectoren, zodat je op één plaats alles te weten komt over hun producten en diensten. Dit jaar zetten we traprenovatie .

Kurk op de trap is gemakkelijk in onderhou eenvoudig te plaatsen en gaat jaren mee. In alle kleuren verkrijgbaar. Laat je trap renoveren met kurk.


Wist u dat trapbekleding met kurk tegenwoordig super trendy is? Uw trap laten bekleden met kurk combi is zeer milieurvriendelijk en daarbij laag geprijsd. Zelf denken wij aan wit kurk op de vloer, omdat dit een warm materiaal is en het makkelijk te onderhouden (zeggen alle verkopers, maar we blijven natuurlijk kritisch!). Nu willen we de trap (pen) ook meenemen in dezelfde stijl.


Vloer mag ook eventueel Groetjes. De trap is afgewerkt met een naturel lak om de warme kleur van kurk te behouden, uiteraard kunnen wij ook alle andere kleuren .

Kurk kan je niet alleen als vloer- maar ook als wandbekleding gebruiken. Hierin heb je de keuze tussen verschillende dessins. Een wand bekleden met kurk kan je doen vanuit esthetische overwegingen, maar daarnaast beschikt kurk ook over goede geluidsisolerende, geluidsdempende en thermisch isolerende . Deze pin is ontdekt door Touch of Gold. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met de nieuwe collectie trapbekleding, voorzien van een volle onderlaag van kurk en beschikbaar in hout- of steenprints, geef je je trap een make-over.


En dat zonder het minste breekwerk. Is je trap na jaren intensief . Hoewel kurk een eeuwenoud natuurproduct is, bepaalt het mee de trends in de moderne interieurs. Zo is het mogelijk om uw trap met dezelfde materiaal te bekleden als uw vloer.


Bij de vloer kan dit makkelijk opgelost worden met een tapijtje, maar bij een trap is dat iets moeilijker. Het is althans niet de bedoeling om een mooie kurk trapbekleding te verbergen onder een tapijt. Zo kunnen we stellen dat kurk toch een iets kortere levensduur kent dan andere materialen. Anderzijds is het wel goedkoper . Ook trappen kunnen bekleed worden met kurk.


Vraag om een offerte op maat! EIGEN VAKBEKWAME MONTEURS. Meer dan veertig jaar ervaring heeft geresulteerd in ongekend vakmanschap op het gebied van montage.


Hierbij werken we altijd met eigen vakmensen.

Trappenhuis Roos naturel. Zo ben je dus verzekerd van een perfect eindresultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts