donderdag 22 december 2016

Plakplaten dakbedekking

Dit is een plakplaat die speciaal is ontwikkeld voor de dakdoorvoer op het platte dak met een PVC, EPDM of bitumen dakbedekking. Doordat de folie in de plakplaat is geïntegreerd en de . Plakplaten - Kiezelbakken, plakplaten en afvoeren - Dakbedekking , dakgoten, koepels - Assortiment - Van Walraven. Om zeker te zijn van de exacte diameter is deze ook weergegeven.


Alles voor PVC dakbedekking online bestellen, laag geprijs snelle levertijd!

Niet-waterdichte aansluitproblemen zijn nu opgelost! De geïntegreerde dakbedekking in de plakplaat zorgt voor 1 waterdichtheid. BMT is producent van alle soorten hiervan zijn ook 3D bestanden beschikbaar voor BIM.


Ook kabeldoorvoeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken voor het platte dak. WaterpRoof Plakplaat , 1 waterdichte afsluiting dakdoorvoeren op uw platte dak. Deze plakplaat met kabeldoorvoer zorgt er voor dat kabels die door het dak moeten waterdicht doorgevoerd kunnen worden.


Ideaal voor bijvoorbeeld uw vaste airco (unit). Keromat levert uit voorraad diverse HWA plakplaten in diverse kwaliteiten en uitvoeringen.

Leverbaar zijn plakplaten stadsuitloop, haaks of graden, uitlopen mo onderuitlopen in diverse uitvoeringen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Doorvoer voor cv afvoerpijp. Het vervangen van de dakranden eventueel boei boarden kunnen ook vervangen worden.


Enkelwandige Ontluchting PP - diam. Klik hier voor meer informatie. Informatie over plakplaten. Water dat op het platte dak valt kan op twee manieren worden afgevoerd.


Ten eerste via een kiezelbak naar regenpijp. De vierkante koker van de kiezelbak wordt vanaf het dak door de muur gestoken. Op het deel van de kiezelbak dat op het dak blijft wordt dakbedekking.


De plakplaat met kabeldoorvoer zorgt er voor dat kabels die door het dak moeten waterdicht doorgevoerd kunnen worden. Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u ook kijken . Twee plakplaten in plat bitumen dak waterdicht afgeleverd door er bitumen dakbedekking overheen te monteren. Het vlakke deel van de plakplaten zijn ontvet en voorzien van een bitumen hechtprimer. Na het drogen van deze primer heeft dakdekker Rudy er een stuk .

De manchet volledig op de plakplaat en de dakbedekking lassen. Speciaal voor de Pvc dakbedekking zijn deze Pvc gecoate aluminium plakplaten ontwikkeld. De plakplaat is voorzien van een mm dikke film waarop het Pvc plakstuk direct kan worden aangebracht.


Indien U alleen PVC gecoat aluminium besteld worden deze franco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts