woensdag 21 december 2016

Onderhoudsvrije badkamer

Kies voor zo weinig mogelijk richeltjes en randjes. Géén glazen deur voor de douche. Een diepe inloopdouche vind ik het mooist eventueel met kinderen er een ouderwets gordijn voor.


Hoe groter de tegel, hoe minder voegen. Tegels krijg je vaak wel goed schoon, maar voegen niet. Welke tegel er bij jouw badkamer past is vooral een kwestie van smaak.

Maar denk ook aan de praktische zaken. Ga bijvoorbeeld voor een afwerking die onderhoudsvrij is. Kies dan voor lichte kleuren op de muur. Grote tegels laten je badkamer optisch groter lijken en minder voegen . Wij leveren maatwerk in badkamer wanden.


De tijd dat je enkel kon kiezen voor tegels om de muren van je badkamer af te werken is al lang vervlogen. Tegenwoordig zijn er heel wat materialen verkrijgbaar die prima gedijen in een vochtige omgeving. Zo kan je naast traditionele wandtegels ook kiezen voor wandbekleding in mozaïek, waterafstotend behang, . En dat is maar goed ook, want in de badkamer kom je tot rust en start je een drukke dag.

Voor de wanden van de badkamer zijn vele mooie oplossingen, van strakke muren tot prachtig plafondhoog . Betonlook badkamers , toiletten en vloeren die geheel waterdicht, veilig en nagenoeg onderhoudsvrij zijn. We zetten een aantal tips voor het kiezen van de juiste vloer voor je op een rijtje. Lees mee en doe inspiratie op voor in je eigen badkamer ! Een Beton Lissé badkamer is niet onderhoudsvrij maar het is wel eenvoudig schoon te maken doordat er geen voegen zijn.


Gebruik nooit chloor of bleekhoudende producten. De badkamer maak je schoon met allesreiniger of groene zeep. Anti-kalk middelen periodiek gebruiken en zoals de bijsluiter . Misschien droom je van een luxe stoomcabine, of van een groot ligbad?


Of wie weet zijn een onderhoudsvrije inloopdouche en een spiegel, die niet beslaat, ideaal voor jou? En welk merk en type sanitair, of welke tegel wil je dan precies? Allemaal keuzes, die je moet maken als je iets aan je badkamer of toiletruimte wilt . Maar nog beter is het om te kiezen voor een aluminium badkamer plafond van Luxalon. Een aluminium badkamer plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee onderhoudsvrij. En het biedt nog meer praktische voordelen.


Doordat de panelen onafhankelijk van elkaar worden gemonteer kunt u erachter ook onzichtbaar . Met een aluminium Luxalon plafond in uw badkamer bent u verzekerd van kwaliteit. Een Luxalon plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimten. Aluminium Luxalon plafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, finishes en breedtes.

Dit biedt een scala aan . Op de vloer liggen keramische houttegels van . As u toe bent aan de renovatie van uw badkamer is het helemaal geen gek idee om serieus naar de mogelijkheden van een inloopdouche te kijken. Ook al bent u nog jong, vitaal en zonder lichamelijke gebreken! Het installeren van een onderhoudsvrije inloopdouche is voor iedereen een slimme keuze.


Heb je twee linkerhanden? Dan zijn onderhoudsvrije badkamertegels met een sterke voeg de beste optie. Kies altijd een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor jouw type badkamertegel. In een badkamer waar vaak kinderen of ouderen komen, . Het plaatsen of het vervangen van uw badkamer , maar ook toiletten wordt met grote regelmaat uitgevoerd door Huta.


Deze tegelvoer met hout-look is kras- en stootbestendig, kan uiteraard goed tegen water en is daarnaast onderhoudsvrij. Een vloer van natuursteen of een natuursteen wand geeft de badkamer direct een stijlvolle en luxe uitstraling. Natuursteen in de badkamer is . Badkamer met natuursteen via Nibo Stone. Als je voor de badkamer onderhoudsvrij meubilair wilt, breng dan boven het toilet roestvrij stalen planken, of stalen opbergkubussen met roestbestendige afwerking, aan op de muur, die gemakkelijk in het gebruik zijn en met weinig werk kunnen worden onderhouden.


Als er niet veel natuurlijk licht in de badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts