vrijdag 16 december 2016

Boomstam badkamermeubel

Koop of Verkoop boomstammen op Marktplaats. Op maat gemaakte badkamermeubels van 1 hardhout! Bent u opzoek naar iets speciaals in uw badkamer ? Dan bent u bij Stenfert PuurHout op het juiste adres!


Eiken boomstam blad voor wastafel, badkamer meubel, bar top of side table uit Nederlands eikenhout. Uniek blad met schorsran nu in de aanbieding!

Wie hout in de badkamer wil hebben moet zeker de badkamermeubels van RestyleXL bekijken. De geschiedenis is van het hout af te lezen. Deze pin is ontdekt door Daniƫlle van Klaveren. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Live edge eiken houten boomstam blad geschikt als eye catcher in de badkamer , als badkamermeubel of als wastafel blad.


Betreft een verlijmd boomstam blad geheel afgewerkt met een olie-afwerking welke zeer geschikt i. Sfeervolle badkamermeubel van hout voorzien van RVS details. Wij bieden een breed assortiment aan.

Alles is met de hand gemaakt. Heb je weleens een boomstamtafel gezien? Hetzelfde principe is heel goed toe te passen op een badkamermeubel. Het bovenblad wordt dan gemaakt van een boomstam.


Badmeubels van eiken geven een warme uitstraling in de badkamer. Een mooi badmeubel van eiken zorgt voor veel warmte. Alle modellen worden op maat gemaakt.


Dit prachtige wastafelblad is een ware eye catcher voor in de badkamer. Voor deze uitvoering hebben wij gekozen voor een robuust ontwerp waar de noesten nog duidelijk zichtbaar zijn. Voor de vormgeving is er gekozen voor een massief blad waar een uitsparing in is gemaakt. Deze sparing is nodig om het blad lichter te . Zwaartafelen maakt mooie eiken kasten op maat.


Kom kijken in onze showroom en overleg je eigen idee! Dit badkamermeubel is een speciaal model want dit badkamermeubel heeft namelijk lades naast elkaar. Het meubel is van oud steigerhout gemaakt.


Wilt u nog langer plezier hebben van het meubel? Laat hem dan door ons met een impregneerbehandeling behandelen. Dit is overigens niet zichtbaar, dus .

Boomstam eettafels zijn enorm populair. Een boomstam eetkamertafel biedt namelijk veel voordelen. Deze zijn elegant, robuust en stijlvol: u kunt uw gasten gerust bij u aan tafel uitnodigen.


See more ideas about Woodworking, ~Krukje van boomstam met zitting van tafelzeil See More. Geen enkele boomstam zien er hetzelfde uit. Bij Houtmerk maken we graag houten badmeubels op maat.


Variaties op onze bestsellers, of helemaal naar uw eigen ontwerp. Zo kunnen voor een compacte badkamer de meubels precies passend worden gemaakt. We putten uit de grote voorraad en variatie in massief hout. De indeling is volledig te bepalen, en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts