woensdag 28 december 2016

Nepal vloerkleed

Nepal wollen vloerkleden. Groot assortiment voor de laagste prijs. Gemaakt van 1 Zuiver Scheerwol. Bestel bij Vloerkleeddiscounter.


Zuiver heeft een traditioneel strepen patroon in een hip karpet gegoten.

De korte kanten van dit kleed zijn afgewerkt met een vrolijke franje. Deze wol is alleen met natuurlijke verfstoffen gekleurd. Artikelen tot van 38 . Vind nepal tapijten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Dit karpet is modern met een traditionele touch, zichtbaar in de strepen. Op zoek naar een vloerkleed op maat? De grootste on-line tapijtwinkel van Europa.

Zuiver adopteerde een traditioneel karpet patroon, maar verwerkte het in een hyper modern kleed. Het resultaat is een verrassend zacht en betaalbaar kleed van gewoven materiaal, met een lage pool en gedrukte print. Het is een prachtig vloerkleed met een uniek patroon, . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Charkha (spinnewiel).


Door te spinnen ontstaat er een draad. Het spinnen van de wol komt kort gezegd neer op het verwerken van de gekamde wol in lange draden in elkaar verweven vezels. De dikte van de wol bepaalt mede de kwaliteit van het tapijt. Dit is een prachtig handgemaakt zuiver wollen vloerkleed ! Verschillende kleuren en ook grote maten leverbaar.


Een heel mooi en duurzaam handgemaakt wollen vloerkleed met een tijdloos accent. Een topper onder de vloerkleden en karpetten gemaakt van de beste zuiver wollen garens . Een vloerkleed is de perfecte manier om een ruimte te voorzien van een echt huiselijke uitstraling. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Woonboulevard Poortvliet XXL. In het ruige landschap zijn hier en daar oude kloosters en tempels ingepland.


De tapijten die hier vervaardigd worden, worden vaak in serie gemaakt.

Dit gebeurt echter wel op een ambachtelijkere manier dan in China of India. Een tapijt kan er gemaakt zijn uit drie soorten wol. Er is de plaatselijke wol . Alles kan bij deze handgeknoopte kleden!


Ontwerp je eigen vloerkleed ! Een moderne manier om uw interieur en voeten warm te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts