donderdag 22 december 2016

Douglas hout of steigerhout

Waar verwacht werd dat dit snel over zou gaan is steigerhout nog onverminderd populair. In dit artikel lees je meer over de kenmerken en verschillen tussen de twee houtsoorten. Steigerhout is vurenhout wat bij buitentoepassing geen lange levensduur heeft.


Goedkoop maar niet heel erg duurzaam. Hardhout is dan een alternatief. Echter dit is vaak weer erg prijzig.

Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief. Hierboven kunt het verschil zien tussen het rode douglas hout en het wat geler steigerhout. De voordelen op een rij:. Het is lichter van kleur en een stuk sterker.


Deze houtsoort heeft van nature een hoge duurzaamheid. Net zoals bij de nieuwe steigerplank zijn de douglas houten planken ook geschaafd en gedroogd tot. Wilt u een duurzame houtsoort gebruiken die lang meegaat en een ander alternatief voor steigerhout met een stoere en robuuste uitstraling?


Wij maken meubels van vurenhout, ook wel steigerhout genoemd. Hier leggen wij 't verschil in hout uit.

Dit komt omdat steigerhout goedkoop is, echter is het hout niet heel duurzaam. Een mooi alternatief is hardhout, alleen dit is dan weer erg prijzig. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Douglas hout is voor naaldhout vrij zwaar . Online bestellen in onze webshop! Bestel douglas hout gemakkelijk en snel online bij deHoutgroothandel.


Bij Houthandel Gorinchem kunt u terecht voor zowel oude als nieuwe steigerplanken. Ook valt steigerhoutkopen. Zeer scherp geprijsd steigerhout , door eigen import! Dit zijn nieuwe planken en zijn van A-Kwaliteit hout ! Afmeting vd planken zijn: 19.


Nieuw en gebruikt steigerhout. Cm bree30mm dik en meter lang. Wij leveren onze producten zowel aan bedrijven als aan particulieren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts