maandag 26 december 2016

Eps verpakking

Synprodo is de absolute expert op het gebied van de EPS verpakking. Ook alle toepassingen van EPP en cradle to cradle verpakkingen op basis van BioFoam. Bescherm uw product met een op maat gemaakte verpakking in EPS ( piepschuim) of andere schuimen. Geheel terecht, want EPS biedt vele voordelen.


EPS heeft gunstige isolatiewaarden, een laag gewicht, is schoon, en gemakkelijk te gebruiken.

Daarnaast is EPS 1 te recyclen. Volledig afgestemd op u wensen. We werken niet met een matrijs en kunnen daarom ook voor kleine aantallen een betaalbare verpakking produceren. Omdat ieder product om een ander type verpakking vraagt, verwerken wij EPS ( polystyreenschuim) in verschillende densiteiten. Eps verpakking is schokabsorberen isoleren . Deze wordt bepaald door het uitvoeren van valproeven, waardoor gekozen kan worden voor de beste materiaaldichtheid en het zo efficiënt mogelijk gebruik van het verpakkingsmateriaal.


De ontwerpafdeling van De la Roy denkt actief en creatief met u mee bij het realiseren van de juiste oplossing.

Verpakkingen Verpakkingsmateriaal wordt gesneden uit blokken EPS. Door gebruik te maken van geavanceerde computersystemen kan, met minimaal materiaalgebruik, een optimale bescherming voor. Voor het verpakken van fietsframes hebben we van EPS (tempex) op maat gemaakte verpakking gemaakt. Deze EPS verpakking is contour gesneden en gemaakt van de kwaliteit EPS 100.


In opdracht van Pilot Cycles B. Nuenen hebben wij deze EPS verpakking gemaakt. Het frame zoals te zien op . Wij leveren maatwerk in EPS. Dit houdt in dat wij EPS kunnen leveren in iedere gewenste vorm. Dit doen wij onder andere voor bouwbedrijven, reclamebureaus, en webshops ( verpakkingen ). EPS is een populair materiaal in de verpakkingsindustrie.


Neem contact op met Aarts Th. Oplossing: EPS vormschuimdelen die eenvoudig op een gebufferde pallet gestapeld worden. Resultaat: Een optimaal . Piepschuim voor prototype verpakking op maat √ Prototyping piepschuim √ Isomo verpakkingen √ Isocraft is uw ervaren producent voor EPS prototypes. EPS Pralinekistje 500g - 1kg Ruim assortiment van thermo-isolerende dozen, in isomo of EPS , voor onder meer de voedings-, bio- en farmaceutische industrie of voor a.

EPS is ook bekend als Geëxpandeerd Polystyreen, piepschuim of tempex. Het wordt vanwege de goede isolatie- en buffer-eigenschappen gebruikt voor stootvaste verpakkingen. Het gescheiden inzamelen van EPS levert een grote volumebesparing in uw restafvalcontainers. Plastisense richt zich op serie- en individuele verpakkingsproducten vervaardigd uit EPS en schuimrubber.


Indien gewenst kan uw verpakking worden voorzien van een polyurea coating. Plastisense is gespecialiseerd in maatwerk verpakkingen zoals bijvoorbeeld exclusieve verpakkingen , binnenverpakkingen of . Geëxpandeerd polystyreen, beter gekend als piepschuim of isomo, komt in vele vormen voor. We hebben het hier specifiek over zuiver wit piepschuim uit dozen en verpakkingen.


Vervuild en gekleurd piepschuim, vlees- en groenteschaaltjes horen hier niet in thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts