woensdag 28 december 2016

Buitenjaloezieën

Aluminium buitenjaloezieën op maat gemaakt. Zonder enige twijfel vormen buitenjaloezieën de beste bescherming tegen binnenvallend zonlicht en warmte. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen rechtstreeks, maar zorgen er tegelijkertijd toch voor dat een ruimere doorkijk naar buiten mogelijk is.


Van een laagstaande zon of zijdelingse lichtinval zult u met . Een bekend nadeel van de buitenjaloezie is de vaak forse pakkethoogte in opgetrokken toestand”, vervolgt Kollen zijn verhaal. De vlakke lamel biedt het kleinste pakket, maar is vanwege zijn materiaaldikte en vorm windgevoelig en daardoor minder stabiel.

Hierdoor wordt er bij een standaardtoepassing . Bij onze buitenjaloezieën gaan tijdloos design en functionaliteit hand in hand. Met deze innovatieve oplossing beperk je de lichtinval en de warmtestraling. Reken op een perfecte inkijkbescherming, en dat op elk moment van de dag. Dankzij de grote keuze aan lameltypes en de talloze montagevarianten van hoogwaardig . Ze houden de warmte buiten en door de kantelbare lamellen zorgen onze buitenjaloezieën ervoor dat de lichtinval beperkt is.


Bekijk voorbeelden op de site ! Vrijdragende uitvoering (speciaal voor glasviesgevels). Raffstore, een buitenjaloezie in een rolluikkast.

S voor snelle inbouw in een . Doseer het licht en de warmte zoals jij dat wilt. Buitenjaloezieën voor huis of kantoor. Houdt u van strakke architectuur?


Dan zijn buitenjaloezieën net wat u zoekt. Ze blokkeren de warmte optimaal, maar laten tegelijk meer licht binnen. U creëert sfeer binnen, maar houdt de warmte buiten.


Ideaal voor uw kantoorgebouwen. Breedte lamellen, mm, mm, mm. Ze bestaan uit horizontale lamellen van aluminium die u kunt optrekken en neerlaten tot de hoogte die u wilt. Door de lamellen te kantelen kunt u regelen hoeveel . Wilt u efficiënte en flexibele zonwering en optimale lichtbeheersing? De constructie met lamellen wordt langs de buitenkant op uw raam gemonteerd.


De troeven in een notendop: energie-besparen-met-zonwering, ideale lichtregulering, effectieve warmtewering, windvast of stormvast ( windklasse of 3). Een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing, b uitenjaloezieën blokkeren de warmte optimaal. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding in een ruimte perfect worden geregeld. Technische tekeningen Gekraalde lamel.


Wij helpen u graag verder! De buiten jaloezie schermt de .

Zodra de wens gehoord wordt met zonwering hinderlijke lichtinval op beeldschermen of TV weg te halen, is de buitenjaloezie de beste oplossing en in veel gevallen de enige oplossing. Een screen heeft problemen met horizontaal invallende . Eigenschappen: Onze buitenjaloezieën zijn van het merk Luxaflex. Brede lamellen zorgen voor stabiliteit waarbij het uitzicht naar buiten behouden blijft. Met aluminium buitenjaloezieën geniet u van veel privacy in uw woning of verblijf.


Ook beschermen ze u tegen indringend zonlicht. De lamellen van de jaloezieën zijn voorzien van een laag lak, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weers. Bent u op zoek naar zonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts