woensdag 28 december 2016

Dubbel glas plaatsen handleiding

Alle in and outs van glas plaatsen verenigd in deze timmertip. Dit zijn normen ( eisen ) waarin precies omschreven wordt hoe dubbele beglazing geplaatst moet worden. In deze timmertip zit ook de informatie. Belangrijkste is dat de isolerende beglazing NERGENS in contact mag staan met het hout van het kozijn en sponning. Daarom moet het glas geplaatst worden met behulp van steunblokjes, stelblokjes en ep-band.


Als u zelf een klusser of vakman bent en u liever zelf uw dubbel glas wilt plaatsen , kan dat!

Bij de doe-het-zelver is echter de kwaliteit van plaatsen vaak minder goed dan als een glaszetter dit doet. Ook is de kans op dubbel glas lek groot. Voor uw eigen veiligheid doet u er goed aan om de veiligheidsvoorschiften te kennen . Deze ruimte wordt later gevuld met kit. Het celband zorgt voor een goede drukverdeling van het glas op de sponning en de glaslatten (denk bijvoorbeeld aan de windbelasting).


Plaatsen steunblokjes en stelblokjes. De steunblokjes zorgen voor een goede ondersteuning van de beglazing. Bij buitenbeglazing worden op de .

Je moet even de spelregels kennen. Dit artikel helpt je snel op weg. Onze medewerkers zullen u graag verder helpen. Gemakkelijk zelf klussen met stap voor stap uitleg, tips en de benodigde materialen.


Dubbel glas plaatsen : doe het zelf! Daarnaast is het wooncomfort in de winter door. Het plaatsen van glas kunt u prima zelf doen. We leggen u hier stapsgewijs uit hoe u het glas plaatst en hoe u het geheel af kunt werken. Om het proces voor u te visualiseren, kunt u de onderstaande afbeeldingen bekijken.


Indien gewenst kunnen wij, tegen zeer scherpe prijzen, glas leveren. Neem contact met ons op voor . Wil jij dubbelglas plaatsen ? Dan wil je dat waarschijnlijk voor betere veilighei een betere isolatie en natuurlijk lagere energiekosten. Omdat u isolerend dubbelglas in uw pand heeft laten plaatsen , ontvangt u deze handleiding voor juist gebruik en onderhoud van uw ramen.


Isolerend dubbelglas bestaat uit twee ruiten met een ruimte (spouw) ertussen. De spouw tussen de ruiten is gevuld met lucht of edelgas, . U zoekt: dubbel glas plaatsen handleiding ?

Nederland en informeert u graag over dubbel glas plaatsen handleiding. Technisch Comité Glaswerken enerzijds en van de Technologische Adviseerdienst Glas in gebouwen. De te plaatsen beglazing moet zuiver en. GLASMONTAGE Beglazingset incl. Onderhoudsrichtlijnen Isolerende beglazing.


Wilt u dubbel glas laten plaatsen in uw kozijnen? Hier leest u alles over de verschillende soorten dubbel glas , de plaatsing en de prijzen. Een bestaand raamkozijn dat over het algemeen in goede staat is, kan worden voorzien van dubbelglas.


Deze ingreep maakt het mogelijk om de. Er dient te worden opgemerkt dat het mogelijk is de nieuwe beglazing met behulp van een aanpassingsprofiel te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts