donderdag 22 december 2016

Steigerbuis tafel praxis

Steigerbuizen worden steeds populairder. Kijk hier voor inspiratie, informatie en advies over steigerbuizen en maak zelf je meubels met steigerbuizen. Met dit bouwpakket zet je zelf een eettafel gemaakt van steigerhout en steigerbuizen in elkaar. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagde planken, buizen, koppelingen, schroeven, inbussleutel en een duidelijke montagehandleiding. Je hebt wel nog een boormachine nodig want de gaten zijn niet voorgeboord.


De leukste salontafel van steigerhout maak je zelf.

Koop steigerhout en steigerbuizen en volg ons stappenplan en maak een unieke tafel. Ik heb sinds kort een nieuwe tafel gemaakt met o. Super blij met het resultaat en helemaal niet moeilijk om te doen. Heb nog geen stappenplan gemaakt, maar die zal ik later toevoegen. Met steigerbuizen kan je allerlei creaties bouwen en jouw eigen unieke meubel vorm geven. Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen.


In deze klusinstructie vind je ideeën om zelf meubels te maken van steigerbuizen met steigerhout. Bestel alles eenvoudig online. Stoere, stevige en robuuste steigerhouten meubels van steigerbuis : tafels , stoelen, kastjes of tv-meubels, je maakt ze zelf met de klusinstructies van KARWEI.

Dat doet u online bij Tubeclamps. Bent u al een tijdje op zoek naar steigerbuizen , maar wilt er niet teveel voor betalen? Wij hebben alles voor het maken van een steigerbuis tafel , een kapstok of ander meubilair. Een steigerbuis van aluminium, staal, hout? Eikenblad tafel met steigerpijp onderstel op wielen.


Zo goed als nieuw Ophalen. Het vervolg op het maken van het tafelblad van balken, het onderstel van steigerpijp. Zoek je een leuke steigerhouten salontafel op wielen? Deze zijn allemaal met wieltjes: als kubus, met sloophout of zonder. Je zegt het maar en wij maken het voor je.


De lente staat te trappelen voor de tuindeur. Op de foto: 50x50x€11- p. De bloemen komen deze maand in bloei. Nederland maakt zich langzaamaan weer op voor een nieuw tuinseizoen. Dat betekent: potten, bakken en borders vullen met de mooiste bloemen!


Zelf een tuinmeubel of stoere tafel maken met steigerbuizen die u bij GAMMA koopt. Hiermee creëert u een industriële en eigen look. GAMMA verkoopt steigerbuizen en de bijbehorende accessoires zoals buiskoppelingen, hoekstukken, kniestukken en zwenkwielen.


Zo kunt u uw fantasie uitleven en direct zelf aan de slag.

Loungesets van steigerplanken, stoelen tafels en banken om zelf te maken met gratis steigerhout bouwtekeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts