donderdag 15 december 2016

Parketteur

Als parketteur leg je een vloer van: hout, parket, laminaat, lamel of kurk. Jij pakt zelf het juiste materiaal en gereedschap. Eerst leg je de tussenvloer. De uiteindelijke vloer leg je soms in een patroon. Dit kan een ingewikkeld patroon zijn.


Inzicht en creativiteit zijn daarom belangrijk.

Je schuurt de vloer en werkt . Wil je parketteur worden? Het zijn actieve parketteurs met minimaal jaar praktijkervaring. Zij zijn in het bezit van het erkende niveau vakdiploma Allround parketteur of hebben via een EVC-traject aangetoont aan deze diploma-eisen te voldoen. Deze eis geldt ook voor de parketteurs die eerder het niveau diploma Parketteur hebben behaald. Wist je eigenlijk dat jij als parketteur een ambachtelijk beroep uitoefent?


Nederlanders hun brood in het ambacht verdienen? En dat er in ons land 420.

Dat er ruim 1miljard omzet wordt gegenereerd in de ambachten? Jij als parketteur levert daar een belangrijke . Alles over het beroep Parketteur en alle mkb en zzp bedrijven met dit beroep. We willen ons hierbij met name richten op de beroepsspecifieke onderdelen (kerntaken en werkprocessen) e. Zoek Parketteur vacatures op Indeed. Voor vakkundige plaatsing van parket: Parketeur KSO. De opleiding parketteur loopt over exact jaar avondonderwijs.


Tijdens die ene module komt het leggen van verschillende vloeren aan bod. Aan het leggen van parket en houten vloeren wordt het meeste aandacht besteed. Maar ook het plaatsen van laminaatvloeren komt uitvoerig aan bod.


Twee kleine extra modules. De Parketteur in Boom is uw betrouwbare partner voor het leggen van parket, laminaat en plinten en de bouw van trappen en houten terrassen. Je legt luxe parketvloeren of repareert of renoveert bestaande parketvloeren. Je start bij de bewerking van de werkvloer en gaat door tot de laatste afwerking.


Of je schuurt de vloer af en herstelt deze weer met een prachtig eindresultaat. Je bent handig en precies. Ook weet je van aanpakken en werk je.

Gespecialiseerd in parketreparatie en onderhoud. Onderhoudsadvies op maat. Eigen showroom op afspraak. Al ruim jaar specialist in schuren, reparatie en onderhoud van uw parketvloer.


Plaatsen en renoveren van parket Plaatsen laminaat Aanleggen houten terrassen Bekleden betonnen. Parketvloerenbedrijf GTD Parketteur bestaat dit jaar jaar. Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.


De parketteur legt vloeren van hout, parket, laminaat, lamel of kurk. Hij werkt met verschillende materialen en gereedschappen. Hij gebruikt technieken om vloeren te leggen en past de basiskennis van patronen toe.


Bij aanvang van het werk verzamelt hij het benodigde materiaal, tekent hij patronen uit, en bereidt hij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts