dinsdag 20 december 2016

Tegels muur woonkamer

Een muur in de woonkamer bekleden met tegels is heel modern. Voor de genen die de stoute schoenen aan durven te trekken en die iets anders willen dan behang of verf zijn de muurtegels een uitkomst. Eindeloos variëren in design, kleuren en formaten of bijvoorbeeld de vloer in de muur laten overlopen.


Bij Tegelmegashop kunt u terecht voor A-kwaliteit wandtegels voor de woonkamer. Wij zijn een van de grootste (online) leveranciers van wandtegels in Nederland en Belgie.

Wij bieden een groot aanbod woonkamer wandtegels aan voor een vaste, lage prijs. De meeste wandtegels voor de woonkamer zijn uit voorraad . Wij vinden het erg belangrijk om altijd een wandtegel van topkwaliteit te bieden. Ondanks onze hoge kwaliteitseisen, bieden wij al onze tegels aan tegen zeer scherpe prijzen. Zeg maar gerust dat we goedkope wandtegels aanbieden, maar dan wel . De juiste tegels voor jouw vloer of wand.


Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis.

De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden . Wij verkopen de hoogste kwaliteit tegels voor de laagste prijs, waardoor u bij ons altijd slaagt.


Natuursteen stonepanels worden ook vaak buiten . Van keramisch parket in verschillende formaten tot de . Keramische ( woonkamer ) vloertegels. Steeds vaker wordt voor woonkamers, maar ook voor de andere woonruimten, gekozen voor keramische vloertegels. Niet voor niets, want de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, het onderhoud is gering en het resultaat is jarenlang gegarandeerd fantastisch! Een perfecte look voor uw woonkamer ? Bekijk alvast onze inspiratiepagina met tegels en parket voor de woonkamer. Elke dag blij met je keuze.


Deze Dumawall wandbekleding vind je bij Praxis en kan je zowel op oude tegels bevestigen als op een vlakke achterwan gewoon met montagelijm. In tegenstelling tot bij echte tegels heb je nu geen gedoe met cementlijm en een slijpmachine. Je hoeft namelijk niet te voegen, en als je de panelen op maat moet snijden .

Niet alleen op de vloer van de woonkamer komen tegels tot hun recht, ook op de wand vormen ze prachtige accenten. Zoals stone panels of een mozaïekwand. De natuurlijke kleuren en het levendige oppervlak breken een lange muur of vormen een sfeervolle omlijsting van de open haard. Tegels zijn ofwel een grootse blikvanger ofwel een neutrale basis doordat je eindeloos kan variëren qua kleur en vorm.


Het effect van grote tegels op de vloer kun je doortrekken op de muur. Bekijk maar eens het lichtgrijze voorbeeld hiernaast. Deze combinatie past het best in een iets moderner interieur, vanwege de stoere uitstraling van de grote tegels. Ook in de badkamer is dit een veel geziene . Toch schrik dat je kamer te donker zal lijken?


Geen zorgen, zolang je je muren in een lichte kleur schildert en kiest voor voldoende verlichting, zal je kunnen genieten van een heldere ruimte. Daarbij heeft kleur ook een sterk effect op de manier waarop het licht beleefd wordt. Zo zal een rode tegelwand een . In Joure, Schagen, Purmerend en Hoofddorp vind je winkels van Tegel Outlet. Koop hier je betonlook- tegels. We hebben wand- en vloertegels voor bodemprijzen.


Wilt u uw woonkamer een prachtige uitstraling geven met een moderne of rustieke tegelvloer? Of nieuwe wand en vloertegels in uw badkamer? Uw tegelspecialist Intertegel in Dordrecht beschikt over een uitgebreid assortiment vloer-, wand-, en badkamertegels. Laat u inspireren door de diversiteit aan tegels van . Een betegelde muur of vloer verandert de look van een kamer drastisch.


Het liefst zouden wij de badkamer, keuken en vloer in de gang helemaal betegelen, maar helaas hangt aan veel prachtige tegels een minder leuk prijskaartje. Gelukkig kun je met goedkope tegels , zoals de klassieke metrotegel of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts