vrijdag 30 december 2016

Nieuw doek voor zweefparasol

Microfiber Spray Mop Vervanging Hoofd Pads Vloerreinigingsdoekje Paste om doek te vervangen Household Cleaning Mop Accessories - Blue. Het frame van uw parasol is nog in orde, maar het doek is aan vervanging toe? Vervang uw oude parasoldoek voor een nieuw doek. Uiteraard kunnen wij voor andere merken parasols losse parasoldoeken produceren, In onze zeilmakerij hangt een groot assortiment parasoldoek op rol op voorraa zodat wij vlug uw parasol zouden kunnen bekleden.


Wij houden nauwlettend de nieuwe trends wat betreft mode kleuren voor terras . Losse parasoldoeken zijn verkrijgbaar met een rits of met een klittenband bevestiging voor rond de baleinen.

Vervangingsdoek voor een gescheurd parasoldak. Parasoldoeken met klittenband en ritssluiting. Hiermee is het heel eenvoudig om nieuw doek te monteren op parasols. De losse parasoldoeken zijn doorgaans . Natuurlijk kan SunComplete ook uw huidige parasol voorzien van een nieuw doek , u bent uitgekeken op de huidige kleur, of er is sprake van verkleuring.


Soms moet het gebeuren, het oude parasoldoek is vaal, kapot of helemaal verweerd. Je kan gelukkig vrij eenvoudig het oude parasoldoek vervangen voor een nieuw doek zodat je horeca parasol er weer tiptop uitziet. De horeca parasoldoeken zijn op dit moment in de aanbiedingen bij Henry Elferink .

Het parasoldoek is, voor het weven, op de draad gekleurd en zorgt voor de elegantie, comfort, sterkte en duurzaamheid die helemaal aansluiten bij uw Solero parasol. Kiezen voor een nieuw doek op een bestaande parasol is een goede keuze. Als het frame nog zó goed is dat het nog zeker een paar jaar mee kan, is een investering in een nieuw doek nl. Overigens geldt dit wel voor de wat . Afmetingen zijn bij meter nieuwprijs was 299. Speciaal ontwikkeld voor het buitenleven en met oog voor het milieu.


Nog voor het weven werd de draad gekleur waardoor het doek elegantie, sterkte en duurzaamheid ademt. Kortom, het sluit naadloos aan bij uw Solero parasol. Welke kleur u ook kiest . Uw parasoldoek is beschadig verkleurd of u wenst gewoon gedateerd. Bij Alumbro bent u aan het juiste adres om een nieuw doek te bestellen in om het even welke Premium- of Limited-kleur. Glatz parasoldoeken - Schaduwparasols.


Heb verleden jaar een nieuwe zweefparasol gekocht 3mtr. Nu is het doek tijdens de winteropslag totaal aangevreten door muizen,een gatendoek d. Deze parasoldoeken kunnen worden aangebracht op een zeshoekige Paraflex parasol van Ø 270cm. Neem gemakkelijk contact met ons op via het online contactformulier! Schitterende elektrische parasol , zeer exclusief RvS en waterdicht doek.


Hebben partytentdoeken eigenlijk wel onderhoud nodig?

Jazeker, losse partytentdoeken en partytent zijwanden vragen om het nodige onderhoud. Je wilt er zo lang mogelijk van profiteren, ook al is het heel praktisch dat je een nieuw los doek kunt bestellen. Voor het schoonmaken kun je bijvoorbeeld de doekreiniger van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts