vrijdag 23 december 2016

Marmer vlekken

Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Wees voorzichtig met deze methode als je donker marmer hebt. Waterstofperoxide kan het marmer namelijk lichter maken. Gebruik maiszetmeel om vetvlekken te verwijderen.


Giet wat maiszetmeel over de . Klik hier en ontdek de tips van Tante Kaat om je marmeren vloer te reinigen en te behandelen.

Kalkaanslag verwijderen natuursteen. Vlekken verwijderen uit natuursteen zoals marmer , graniet, basalt en leisteen. Reinigen natuursteen vloer. Vetvlekken verwijderen van tegels.


We krijgen veel vragen over het verwijderen van vlekken in natuursteen, zoals marmer en hardstenen vloeren en aanrechtbladen. Maak gebruik van de volgende tips om vlekken op marmer te verwijderen: Wrijf de vlekken op het marmer in met waterstofperoxide (). Voor het onderhoud van natuursteen zoals marmer , graniet, basalt en leisteen bestaan er uiteraard verschillende reinigingsmiddelen.


Ga zeker niet wrijven, dat maakt het alleen maar erger.

Om vlekken op marmer te verwijderen kun je de . Heb je een rodewijnvlek op je marmeren tafelblad? Marmer met een vlek van Rode wijn verwijderen. Leg een spons gedrenkt in een bleekwateroplossing op de vlek en laat een nacht intrekken. Meer vlekken van Rode wijn . Ben jij ook een fan van marmer ? Dan bij jij ook een vijand van vlekken in marmer. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Mieke van Rutten uit Wijdenes: Hoe krijg ik.


Marmeren vloeren en natuursteen in het algemeen zijn moeilijk om schoon te maken. Liesbeth van Het Poetsbureau geeft haar tip om dit aan te pakken. Vervolgstappen onderhoudsaanpak natuursteen en marmer.


Om welke behandeling gaat het? Dagelijks streeploos reinigen. HG natuurstenen aanrechtbladreiniger. Roestvlekken verwijderen. HG roestvlekken verwijderaar.


Komen zure producten in aanraking met onze natuurstenen vloer, dan veroorzaakt dit ontsierende, doffe vlekken.

Dit proces moet men etsen van natuursteen. Vooral marmer en kalksteen zijn hier erg gevoelig aan. Een natuurproduct als graniet is beter bestand tegen zure producten, en zal dus veel minder . Zodra marmer in aanraking komt met zure vloeistoffen als cola en citroensap, lost het simpelweg op onder vorming van water en koolstofdioxide.


Het is dan ook zaak dat een marmeren keukenblad regelmatig van een nieuwe beschermlaag wordt voorzien. Daarnaast is het aan te raden een eventuele vlek zo spoedig . Chinees hardsteen onderhoud. Graniet reinigen en marmer schoonmaken. Geschikt voor: Voor het reinigen van sterk vervuilde oude- en nieuwe oppervlakken van natuursteen vloeren, kunststeen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts