woensdag 21 december 2016

Lichtbak profiel

Lichtbak profielen en diabakken van aluminium. Diabakken worden ook gebruikt voor lichtreclame maar deze zijn alleen geschikt om binnen te gebruiken. Bezoek de Website en Vraag naar de Mogelijkheden!


Eclips lichtbakprofielen, Stratos lichtbakprofielen. Met deze profielen maakt u een lichtbak met een fraaie, Profielen van strakke aluminium voor de vervaardiging. Dankzij deze bolle vorm heeft dit, van enkel- en dubbelzijdige lichtbakken voor binnen-.

Wij leveren alle profielen op maat gezaag conform uw wensen, zonder meerprijs voor reststukken. U betaalt alleen de afgenomen lengte. Wandhouder van aluminium, bij grotere afmetingen van verzinkt staal. Compleet geleverd met TL-verlichting.


Profielsystemen voor doeken : Profil TS, Connecta, EasyFacia,Easyflex,Mediaflex ,Billboardflex,PosterGrip,Poster Clamp,T-Flex, Speetex. Bent u in het bezit van een klantnummer of wilt u klant worden? TL of met energiezuinige LED geanodiseer brute aluminium of in Ral (meerprijs) enkelzijdig optioneel met schemerschakelaar. Geanodiseerd aluminium lichtbak met i.

Vrijstaand frame met Smart-Fix. Doekframe met wit led verlichting. Tekstplaat: Inclusief nieuwe tekstplaat. Verlichting: stuks Tl buizen. Conditie: Jonge occasion.


Het meest voorkomende type lichtbak is de variant met een recht profiel. Deze lichtbak is geschikt voor vele standaardtoepassingen op gevels, vooral op plekken waar op praktische wijze een lichtreclame moet worden toegepast. Voordelen: Relatief lage productiekosten tegenover een groot scala . Beide uitvoeringen zijn vervaardigd uit aluminium waarbij het profiel en de inwendige constructie zorgt voor een solide en stormvast geheel.


Onze lichtbakken zijn opgebouwd uit geanodiseerd profiel van 20cm breed en kunnen vrijwel in iedere afmeting . Uit het gamma van lichtbakken die Publio voorstelt, ga je zeker een keuze kunnen maken. Het profiel van de lichtbak is volledig geassembleerd uit geanodiseerd . Deze lichtprofielen worden geleverd in standaar dit is een lichtbakprofiel met rechte hoeken, en in softline, dit is een lichtbakprofiel met ronde hoeken. De licht reclame profielen worden geleverd in verschillende breedte, namelijk 1mm, 1mm en 2mm.


De diabox_1lichtbak wordt veelal gebruikt als dubbelzijdige lichtbak. De afgeronde hoeken zorgen voor een elegante uitstraling. De lichtbak is gemaakt van een hoogwaardig 1mm aluminium profiel.

Diabox_1is veelzijdig inzetbaar en door zijn dubbelwandige profiel geschikt voor zowel binnen als buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts