donderdag 29 december 2016

Bourgondische tegels

Prachtige antieke en rustieke vloertegels van o. Franse kalkzandsteen geven ieder interieur een lichte, ruime en tijdloze uitstraling. Van kleine 15x15cm getrommelde dalletjes tot groot Romaans verband of brede banen, veelal uit voorraad leverbaar en allemaal te zien op diverse vloeren in onze . Voor meer informatie of een heldere offerte bekijk onze website. Koop of Verkoop bourgondische dallen op Marktplaats.


Verouderde kalksteen natuursteen tegels.

In Groot Romaans verband van, 60x60cm - 60x90cm en 30x60cm. Wood and Stones reeds jaar ervaring in hout en natuursteen. Bourgondische kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.


Dit wil zeggen dat er diverse breedtes en lengtes zijn. Typerend voor deze Franse kalksteen . Ze staan daarom ook wel bekend als Kloosterdallen of Kasteeldallen. Tegels in Franse witsteen te verkrijgen in -Verzoet afwerking -Rustieks afwerking.


Steensoort : Massangis jaune : Lacombe rubané.

Deze Franse kalksteen vloeren zijn ook bekend onder de naam Pierre de Bourgogne of Dalles de Burgundy. Deze natuursteen tegels staan bekend om hun bijzondere kleurschakering en textuur. Deze prachtige authentieke steen werd reeds eeuwen geleden toegepast in de vele kerken, kloosters en . Met hun eigen specifieke karakter worden deze antieke Franse tegels vaak in een oud-romaans verband gelegd.


Qua gebruik zijn ze multifunctioneel. Deze warme, robuuste en vooral landelijke vloer is zowel leverbaar in banen als in wildverband. Deze bourgondische dal is vriendelijk in het onderhoud en heeft een waanzinnige uitstraling! De mooiste oude tegels , in de perfecte kleur voor heel uw vloeroppervlak, zonder consessies te doen in de hedendaagse kwaliteitseisen. De Chateau Carreau tegels zijn leverbaar in verschillende tegeltypes.


Uw vloer krijgt door de samenstelling van kleine met grote tegels een uniek eigen gezicht. De collectie is geïnspireerd op de traditionele kalksteen uit Bourgondië. Vele keramische tegels zijn perfecte kopies van andere, vaak fragiele materialen. Ontdek de prijzen door vrijblijvend een offerte aan te vragen!


Of kom eens langs in onze showroom en laadt u begeleiden en adviseren. Vraag hieronder de offerte aan. Sinai Pearl Soft Patinato.


De Abbaye de Dordogne kenmerkt zich door de schitterende kleur nuances die de steen met zich mee brengt. De tegel is in meerdere afwerkingen te verkrijgen, waaronder strakke kanten en gezoet, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts