maandag 19 december 2016

Butte au bois

Lanaken en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Wat is er beter om de batterijen weer op te laden dan een dagje weg van de dagelijkse beslommeringen in onze exclusieve Spa Retreat in België? Spa Retreat La Forêt biedt u alles wat u nodig hebt voor een zalige pauze in harmonie met de natuur. Kom tot rust en geniet van een dag . Het domaine ligt midden in een .

Domaine La butte au bois in Lanaken is gekend voor zijn famialiale, gezellige ligging, waar men ten volle tot rust kan komen en genieten van overheerlijke gerechten. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Bij dit hotel kun je in een van de restaurants eten. Er is gratis wifi beschikbaar.


De evenementenvoorzieningen van 9vierkante meter zijn onder meer . Luchtig Frans, uitgelezen spa. Dit hotel , gevestigd in een Engels kasteel, ligt in het mooie heuvellandschap van de Maas. U overnacht er in een kamer in Franse countrystijl.

Genieten kunt ook aan de open haar in het restaurant en bij Wellness Center Aquamarijn. Wellness Center “Aquamarijn” en een splinternieuwe ontvangstruimte in het hoofdgebouw wordt het niveau hoger getild. Dit hotel ligt midden in de natuur en heeft een majestueuze tuin met vijver, laantjes en idyllische plekjes. De familie Bullens, trotse eigenaar. Hier wordt u gastvrij en hartelijk onthaald.


Het in een schitterende Manoir gevestigde hotel onderscheid . Hotel in Lanaken - vanaf: € 13- per kamer per nacht. Gastronomische en beautyweekenden in een oase van rust. Het hotel ligt in een groene oase waar gasten volledig tot rust kunnen komen. De feestzaal biedt een fijne kasteelintimiteit waar u uw gasten in kan ontvangen. Everything you need for a perfect stay!


Definitely try both food places: 'Bistro. Hotel with great restaurant in tranquil, green surroundings near Maastricht just over the border in Belgium. La Butte aux Bois is een uitzonderlijk mooi manoir gelegen te Lanaken. Ideaal voor Sint-Servaaskerk.


Bekijk gegevens van ASSOC.

Wanneer we naar België gaan is dat altijd weer net even anders dan bruiloften fotograferen in Nederland. De ochtend begon vrij snel . Annick and Erik - A Wedding Film at La Butte Aux Bois Lanaken - Duration: 8:14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts