dinsdag 20 december 2016

Schoonmaken natuursteen vloer

Er wordt vaker gezegd dat je een natuursteen vloer moet schoonmaken met groene zeep. Schoonmaken met groene zeep geeft een vettig laagje op je vloer en op den duur geeft dit een streperig en vlekkerig uiterlijk. In deze blogpost geven we jou praktische tips voor het onderhoud van je natuursteen vloer , zodat deze zijn natuurlijke schoonheid blijft behouden. De manier van schoonmaken is anders dan de meeste mensen gewend zijn. Ben je eenmaal gewend dan wil je nooit anders weer.


En wat is een goede manier om de natuurstenen vloer netjes en mooi te houden.

Een natuurstenen vloer schoonmaken is belangrijk. Audiovisuele communicatie, videomarketing en filmproducties. De hardstenen entree van Metz woninginrichting in. Hoe kan je natuursteen reinigen? Klik hier en ontdek de praktische tips van Tante Kaat betreffende het onderhoud van een natuurstenen vloer.


Hoe moet je vloeren van natuursteen onderhouden? Hoe ga je best preventief te werk ? Waarom moet je zand en water zo veel mogelijk vermijden? Hoe creëer je een mooie glans?

InfoTalia zocht de antwoorden voor jou op. HG natuursteen reinigen, HG natuursteen krachtreiniger(40). Water is ongetwijfeld één van de grootste vijanden van onze natuurstenen vloer. Met een natuurstenen vloer in huis, moeten we in alle omstandigheden een teveel aan water vermijden, ook tijdens iedere schoonmaakbeurt.


Water beschadigt onze vloer omdat het binnendringt via voegen, plinten, muren en . Gebruik zeker geen producten met een te hoge pH-waarde (bijvoorbeeld azijn), want dat kan de vloer onherstelbaar beschadigen. Gebruik evenmin soda op natuursteen. Natuursteen vloer onderhoud. Dit type vloeren schrobben is ook geen goed idee.


Elke keer als ik heb gedweild dan zie je mijn voetafdrukken. En met wat voor spul kan ik hem het beste schoonmaken ? Ik maak de vloer goed nat en vervolgens veeg ik hem droog nog eens na. Vind natuursteen vloer reinigen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Naarmate een natuurstenen vloer ouder wordt kan deze zijn glanzende kleur enigszins verliezen.


Het hangt van het type natuursteen af hoe snel dit gaat. Zo zal het relatief zachte marmer veel sneller een doffe kleur krijgen dan het veel hardere graniet. Regelmatig een natuurstenen vloer schoonmaken zorgt ervoor dat de .

Onze natuurlijke Lijnoliezeep is gemaakt uit echte Lijn olie en is prima voor normaal onderhoud natuursteen vloer , plavuizen, estrikken e. Wij kunnen uw natuursteen schuren, dan wel uw natuursteen slijpen (lees verder …).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts