maandag 26 december 2016

Glas schuifsysteem

Het volglas- schuifsysteem SF van SUNFLEX kan snel en zonder grote verbouwingswerkzaamheden als terrasbeglazing of balkonbeglazing worden geïnstalleerd. Sunflex Aluminium Systeme uit het Duitse Wenden introduceert met SF een nieuw volglas schuifsysteem. Système coulissant entièrement vitré SF 20.


Volglas- schuifsysteem SF 20. Met de glazen schuifwand Sunflex SF kunt u de losse schuifpanelen horizontaal in twee richtingen parallel aan elkaar schuiven. Glazen schuifsysteem ideaal voor balkon en terras.

Met een glazen schuifdeur geeft u uw binnenruimte een stijlvolle en vooral luxe uitstraling. Wilt u meer licht in huis? Dan is een dichte deur vaak te donker.


Met dit nieuwe volglas- schuifsysteem SF kunt u de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal in één of twee richtingen parallel aan elkaar verschuiven. Bij het openen en sluiten van het eerste schuifpaneel, opent en sluit de ingebouwde meenemer ook automatisch de overige schuifpanelen. Schuifsysteem Sunflex SF20. U wilt glazen schuifdeuren op maat?


Onze professionals maken al jaren hoge kwaliteit glazen schuifdeuren op maat.

Deze schuifdeuren worden compleet geleverd en gemonteerd. De mogelijkheden voor deze glazen schuifdeuren op . Ideaal voor volledige glazen schuifdeuren met afgedekt schuifsysteem. Modulair systeeeenvormige hangprofielen, afdekprofielen, glasgeleiders, toebehoren, etc. Het schuifsysteem SL maakt meer transparantie mogelijk door moderne techniek.


Hoogwaardige toegepaste materialen zorgen voor een exclusief design en een optimaal bedieningscomfort. AA Glas levert schuifsystemen voor glazen deuren en wanden. Bezoek de website en neem contact op voor alle mogelijkheden. Deze wanden worden meestal kamerbreed uitgevoer d. Glazen douchecabines worden door Glass Inside altijd precies op maat gemaakt, van mm gehard veiligheidsglas.


Kies het glas dat u mooi vindt. Krijg de glazen douchcabine, zoals u die mooi . In diverse afmetingen mogelijk. Met dit nieuwe glas - schuifsysteem SF kunt u de afzonderlijke sliding glasses horizontaal in één of twee richtingen parallel aan elkaar verschuiven. Dankzij de staande constructie zijn . De glazen schuifwand Sis een modern schuifsysteem met 10mm gehard veiligheidsglas.


Met 1-, 2-, 3-, 4-, 5- of 6-sporige rails onder en boven.

Eenvoudig in het gebruik dankzij de automatische meenemerfunctie voor de. De schuivende panelen kunnen in of baans loop- en geleidesysteem worden uitgevoerd. Voor een hoog gebruiksgemak zorgt de greep aan de binnenzijde.


Een geïntegreerde ”driver” in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts