donderdag 22 december 2016

Folie op hr++ glas

Is er een folie waardoor je wel vanuit binnen naar buiten kan kijken, maar niet van buiten naar binnen? Wat voor type glas heb ik? Kan ik zelf raamfolie aanbrengen?


Nieuw in onze shop is de . Figuurglas is een soort die niet te beplakken is, dit door de voelbare structuur op de ruit.

Wanneer je dit toch doet, kan de ruit niet optimaal zijn . Hallo, Onze nieuwe badkamer heeft ramen op het zuiden. De overburen kunnen zo de badkamer inkijken vanuit hun huis. Dat willen we natuurlijk niet.


We zoeken dus raambekleding voor in de badkamer. Het makkelijkst is van die folie die je in iedere bouwmarkt kunt kopen en op het raam kunt plakken. Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden.

Kijk altijd bij de specificatie van de betreffende raamfolie. Ruitbreuk na het aanbrengen van raamfolie! Laat uzelf daarom goed informeren! Aanbrengen van glasfolie. Onze doe-het-zelf glasfolie kunt u zelf eenvoudig aan zowel de buiten- als binnenzijde van het glas aanbrengen.


Het op maat maken is zeer eenvoudig door u zelf uit te voeren. Hallo stekeltjes: Het is niet aan te raden om plastic folie op thermopane glas te plakken, ivm thermisch te grote verschil. Vanwege plots hoog veranderende. De buurman heeft daarom geen . Hoi, Op het raam van de slaapkamer van onze dochter willen we graag statische plakfolie plakken.


In principe kan elk type raam dus worden beplakt met zonwerende folie , waardoor het onder meer geschikt is voor:. Er zijn echter wel een aantal kanttekeningen te plaatsen bij het aanbrengen van folies op (bestaande) beglazing. In het algemeen geeft een fabrikant van isolatieglas jaar garantie op isolerend dubbelglas. Deze garantie geldt uitsluitend voor het volledig dicht zijn van de eenheid. Zonwerende folie zou dit tegenwerken en wordt daarom aan de buitenzijde aangebracht.


De glaszetter en de woningcorporatie zeggen dat er bijvoorbeeld geen folie opgeplakt mag worden i. Dit type glas heeft een hoge isolatiewaarde, maar vaak geen warmtewerende coating. Hierdoor wordt de zonnewarmte altijd doorgelaten en door de isolerende laag ook binnengehouden. Enerlogic isolerende folie zorgt ervoor dat zonnewarmte buiten . Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt vervangen. Bijvoorbeeld omdat je ergens tijdelijk woont, of als je de kozijnen nu nog niet wilt vervangen, maar over een paar jaar wel. Het kan ook een oplossing zijn als je in een monument woont.


Bij enkelglas of bij traditioneel dubbelglas is dit geen probleem, omdat de warmte via het glas naar de buitenzijde verplaatst wordt. Maar tegenwoordig zijn ramen zo goed geisoleer dat deze warmte-afgifte te langzaam gaat en daardoor het risico op thermische breuk vergroot. Het glas is zodanig gemaakt dat warmte naar binnen afgegeven moet worden en dus niet van binnen naar buiten gaat. Door het beplakken van de binnenzijde van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts