woensdag 23 maart 2016

Zakgoot detail

Dakgoten onderdeel van bouwkundige benadering van een architectonisch ontwerp middels detail uitgangspunten, bouwmethodiek en tekentechnieken. Dubbelwandige bakgoot van aluminium, inwendig versterkt met aluminium buisprofielen, een zelfdragend sterk gootsysteem, dwz. Naadloze Aluminium Gootsystemen):. Voorbeelden en toepassingen.


Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf : Referentiedetails.

In samenwerking met Archidat biedt Kingspan Unidek de mogelijkheid leveranciergebonden bouw- en referentiedetails te raadplegen voor woningbouw, woongebouwen en renovatie. Via de onderstaande links kunt u eenvoudig bouwdetails raadplegen. U heeft de keuze uit de volgende bestandsformaten: GIF-, PDF- . Bouwkundige aansluitingen helemaal volgens het Bouwbesluit ontwerpen en uitvoeren?


Maak gebruik van de referentiedetails opgezet door SBRCURnet en Bouwformatie en profiteer van de berekende psi-waarden die bij tal van deze bouwkundige details horen. Duidelijke detailtekeningen voor diverse oplossingen, . Op een detailtekening worden zoals de naam al aangeeft, veel details weergegeven die nodig zijn in het bouwproces.

Een detailtekening is een bouwkundige tekening (op schaal) waarin word aangegeven hoe bepaalde bouwdelen op elkaar aansluiten. Bijvoorbeeld de aansluiting van het dak op de gevel. Door koppelingen en geluidslekken ter plaatse van de zakgoot tussen de dwarskappen kan extra geluidsoverdracht plaatsvinden. Bovendien moet men bedacht zijn op de geluidsoverdracht via de dakplaten en dakpannen.


Indien er sprake is van verblijfsruimten, is in het algemeen een extra, gesloten plafond onder het . De producten zijn bovendien voorzien van een krasvaste kleurcoating. In dat geval wordt overlangs in het midden een zogenoemde. HOUTACHTIGE DAKCONSTRUCTIES MET. UNIDEK AERO SANDWICH DAKELEMENTEN.


Aansluiting tussen dakplaten. Voor het kiezen van de meest geschikte dakgoot, is het slim om alle informatie eerst door te lezen. Zo kies jij de soort dakgoot die op jouw wensen aansluit. Detail dak-doorvoer open haard.


Brandveiligheid van rieten daken. Verslag brandproef schroefdak.

Zakgoot op massieve bouwmuur. Woningscheidende zakgoot. Gevel boven tegen plat dak, opgaand werk. Hellend dak boven tegen plat dak. Productwijzigingen zijn voorbehouden zonder voorafgaande berichtgeving.


Op het gebruik van de bouwdetails is de legal notice van ROCKWOOL B. Huis uit de 17e eeuw met zakgoot , dubbel zadeldak en rechte kroonlijst. Aan de korte zijde dubbele topgevel met sporen van oudere gevel. Achter het pand een in de Singel uitgebouwd tuinhuis. De aansluiting van de dakkapel met het dak hangt mede af van het type dakbedekking. De meest voor- komende dakbedekking is een pan- nendak.


In dit geval is een fraaie oplossing het toepassen van een zinken zakgoot onder de pannen. Een praktische oplossing is het toepassen van een loodslabbe over de . Weergave van enkele goottypen mastgoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts