woensdag 23 maart 2016

Glas in lood profielen

Foka heeft alle loodprofielen ruimschoots op voorraad. In de winkel ontvangt u bij afname van lengtes en meer korting (niet geldig in de webwinkel). Loodprofiel U10mm (frame staal).


Met onze loodstrekker breng je het loodprofiel makkelijk weer in model. De standaardverzendkosen €.

Wij garanderen tevredenheid en staan open voor vragen, suggesties of profielen volgens uw speciale specificaties. Neem contact met ons op voor gratis monsters en een vrijblijvende . Verpakt per kist kilo. Volle kist loodprofielen van de zelfde soort, verpakt in . Omdat het tegenwoordig nogl eens lastig is om aan voorraad Stillemans lood te komen, voeren wij op dit moment zowel profielen van JB als van Stillemans.


JB standaard lood is doorgaans veel harder dan Stillemans. Omdat onze klanten veelal de voorkeur geven aan een wat zachtere uitvoering kopen wij . Het wordt gebruikt om twee stukjes glas met elkaar te verbinden, maar ook wel eens als profiel voor de ran waarbij de naar buiten uitstekende strips naar binnen worden gevouwen.

DE LOODPROFIEL PRIJZEN ZIJN GEKOPPELD AAN DE LME LOODPRIJZEN IN DE WERELDMARKT. Een strakkere afwerking . DE PRIJZEN KUNNEN DUS PER DAG ANDERS ZIJN ! Heeft u al een ontwerp gemaakt, kies dan het best passende loodprofiel voor uw werkstuk. Glas-in-lood ontwerpen, restaureren of in isolatieglas?


Lengte= meter a= mm b= 4. Voor het verzenden van de loodprofielen , rollen wij deze op. U kunt de loodprofielen zelf weer uitrollen en rechttrekken met een loodstrekker. Als u de loodprofielen in het atelier komt afhalen, neem dan een plank mee waar de . Wij van de Glas in lood Webwinkel verkopen alle loopprofielen voor glas-in-lood. Door het lood thuis uit te rekken krijgen.


Bij het zettenvan glas in lood worden de volgens tekening gesneden stukken glas in H-vormige loodprofielen gezeten worden de kruispunten van het lood aan elkaar vast gesoldeerd. Om een glas in loodraam stabiel en waterdicht te maken, dient er tussen glas en lood- profiel een speciale kit te worden aangebracht. Neem een plastic buis mee voor het vervoer?


Ik kan ook lood voor u strekken, maar ook deze moeten dan worden opgehaald omdat anders het gestrekte effect (recht en steviger) anders . Half hard loodprofiel met stalen kern voor extra versteviging van een glas-in-lood paneel.

Let op: Lood wordt per lengte van meter verkocht. Geen producten in offertemand. Mommer loodprofiel wordt met veel aandacht geproduceerd en is onze favoriet voor het maken van glas-in-lood panelen.


De afwerking van het profiel en de juiste hardheid maar ook de productie datum speelt een rol omdat lood niet onbeperkt houdbaar is. Als het lood eenmaal begint te oxideren is het lastig om het goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts