dinsdag 22 maart 2016

Keuken glas achterwand prijs

Met de gratis proefmonsters en de inmeetservice inclusief pasgarantie zorgen wij ervoor dat u weet wat u besteld. Een glazen keukenachterwand beschermt uw keuken wand tegen opspattend vet, eten en vocht. Het glas is gehard en is hierdoor hitte . U dient als klant de juiste keuze te maken van het toe te passen glas tegen de achterwand van uw keuken. Er zijn vele mogelijkheden van goedkoop tot heel duur.


Uw samenstelling van het glas en de prijs van het glas is afhankelijk van veel factoren.

Draadglas is een voordelige optie. Vaak wordt dit aangebracht door . Gehard glazen keuken achterwand. Glazen keuken spatwand extra helder glas. Uiteraard kan het zijn dat de huidige keukenwand van glas nog niet helemaal aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld omdat u de keuken achterwand in een . Met een glazen keukenachterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af.


De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm gekleurd gehard glas. Wilt u weten wat de prijs is voor een glazen keuken achterwand ?

Offerteaanvraag duurt nog geen minuut. Binnen dagen offerte op maat! Keuken achterwanden van MGD zijn gemaakt van 6mm gehard glas. Geëmailleerd glas of onze MGi Color heeft een beperkt aantal basiskleuren, is iets gunstiger in prijs en is sowieso gehard glas. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis!


Vind achterwand keuken glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij leveren ook glazen keukenachterwanden met fotoprint! Glas leent zich uitstekend voor gebruik in de keuken. Het wordt veel toegepast voor het werkblad van de keuken of als achterwand bij het keukenblok.


Om u een beeld te geven van de verschillende prijzen hebben wij enkele eerdere projecten en de bijbehorende prijs beschreven. Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in mm. U heeft de keuze uit meer dan 1. RAL kleuren, incl metalic kleuren ( meerprijs is € 3- per m2).


De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een 2-componentenlak, welke niet . Of zijn er nog andere alternatieven behalve tegels - inox ? Moet een beetje onderhoudsvriendelijk blijven Alvast bedankt Kenny.

Ik wil graag gehard glas als achterwand gaan toepassen in de keuken. Dit van ongeveer mm dik. Meer resultaten van radar. Lange glazen achterwand - achterwand - keuken - Wonen.


Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders. De prijs van keukenglas is afhankelijk van een aantal factoren. Een glazen achterwand in de keuken is zeer persoonlijk en iedere keuken is anders.


Aantal uitsparingen voor o. Spring naar 3) Glas - Het grootste voordeel van glas is natuurlijk het gemak waarmee u het schoon kunt houden. Net als alle andere glazen oppervlakte is een glazen keuken achterwand net zo makkelijk te reinigen. Daarnaast kan het in voorkomende situaties wel eens de meest fraaie oplossing zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts