dinsdag 22 maart 2016

Parketvloeren maastricht

Het leggen van parketvloeren en plankenvloeren in vele houtsoorten. Ook uw adres voor laminaatvloeren. Tevens voor het opschuren van uw oude vloer en reparaties. Lakken, oliën, waslaag, boenen.


Onderhoud van houten vloeren.

Ambachtelijk vakmanschap doet uw parketvloer leven! Werken met zijn handen is voor Gaston Quadvlieg (31) vanzelfsprekend en voor zijn klanten een geschenk uit duizenden. In onze toonzaal voelt u zich meteen thuis. Ongestoord neemt u kennis van ongekende . U hoeft een versleten houten- of parketvloer niet direct laten te vervangen.


Wilt u een parketvloer laten leggen? Er zijn verschillende soorten parket dat u kunt gebruiken voor uw vloer. Vind hier parketvloerbedrijven.

Wij zijn momenteel bezig met onze website in een nieuw jasje te steken. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in. Onze specialiteit is ambachtelijke parketvloeren op een traditionele wijze gelegd met een eigentijdse design uitstraling al naar gelang uw wensen en ideeën. Voor lamelparket, meerlaagsparket, duoplank, verouderde vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.


Door onze jarenlange ervaring en eigen parketteurs kunnen . Vloerenboulevard heeft een ruim aanbod houtsoorten en bewerkingen tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunnen wij ook vakkundig uw parketvloer bij u thuis realiseren. Wij hebben jarenlang ervaring in het leggen van parketvloeren en adviseren u graag.


Bezoek de showroom en de website! Vraag gerust eens een gratis. Wanneer u hiernaast doorklikt voor. Bovendien worden onze houten vloeren standaard bij je thuis gelegd door onze parketteurs.


Of je nu een visgraatvloer wenst of toch voor brede delen kiest, bij Bruynzeel vind je een parketvloer die bij je past. Maastricht die gespecialiseerd zijn in vloeren. Ook voor het renoveren van je parketvloer zijn we je graag van dienst.

Specialties: Quadvlieg parketvloeren verkoopt, legt, schuurt, repareert en onderhoudt(traditionele)parket-lamel-en laminaatvloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts