donderdag 17 maart 2016

Spiltrap renoveren

Trapcare stalen trap renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen, wenteltrappen en iedere andere trap. Zoek je een specialist voor het renoveren van je spiltrap? Je spiltrap een nieuwe look geven?


Kies voor traprenovatie en behaal een optimaal resultaat. Uniek, uw stalen spiltrap renoveren ?

Traprenovatie Expert maakt uw spiltrap weer als nieuw, met een nieuwe frisse uitstraling en extra veilig! Bekijk de onderhoudsvrij opties. Uw wenteltrap, spiltrap of rechte stalen trap laten renoveren ! U herkent het wel een mooi interieur, mooie vloer in de woonkamer alles is perfect.


Alleen nog die lelijke wentel of spiltrap. Als je oude trap nog goed is kun je natuurlijk ook de spiltrap opknappen. Dat scheelt je een hoop gedoe met afbreken en opbouwen ervan. Bij een gammele trap is het echter niet aan te raden vanwege de veiligheid.


In de praktijk wordt dit vaak alleen maar erger, ook met hulpconstructies.

Het renoveren van de spiltrap is . Je trap renoveren kan met heel wat technieken en materialen. Ontdek hier de mogelijkheden van traprenovatie met prijs advies en informatie. Specialist in traprenovatie.


Vraag een gratis offerte aan. De oude treden van uw stalen wentel, rechte of spiltrap vervangen? U wilt uw oude stalen spiltrap weer een nieuwe frisse uitstraling geven? Trappenfabriek Vermeulen levert en plaatst uw nieuwe treden in de houtsoort die weer bij uw interieur past in . Met het unieke Renotrap-systeem heeft u op enkele dagen tijd een vernieuwde trap voor een zachte prijs. Voldoet je trap niet langer aan jouw smaak?


Dan hoef je niet per se een nieuwe te laten installeren. Door je houten trap te schilderen, kan je die op een goedkope manier nieuw leven inblazen. In één dag een totaal vernieuwde trap ? Met meer dan jaar ervaring en talloze mogelijkheden voor traprenovatie en trapbekleding met recht dé specialist voor uw trap. Bent u op zoek naar een stille, veilige, kras en stootvaste en onderhoudsvrije trap ? Dan is Stairz traprenovatie voor U de oplossing.


Na jarenlang gebruik kan het zijn dat uw houten trap , hekwerk, leuning of ander specifiek onderdeel van de trap aan vervanging toe is. Het is dan altijd de vraag of het nog de moeite waard is om het op te laten knappen of te renoveren of om hem in zijn geheel te vervangen. Wij kunnen u uitstekend adviseren welke optie.

NEWstairs traprenovatie en -bekleding. Sinds jaar en dag zijn wij specialist in het bekleden van betonnen en renoveren van houten trappen. Op zoek naar de oplossing voor uw trap ? Een open trap bekleden zorgt ervoor dat jouw trap een een echte blikvanger wordt! Het open karakter werkt erg uitnodigend in een woning. Afstemming met de rest van uw interieur is van groot belang.


En bij het bekleden van een open trap komen de vakmansvingers van ons slagvaardige team goed van pas. Traprenovatie wordt vaak geassocieerd met het beleggen van een bestaande houten trap met parket of laminaatdelen. Dit is de bekendste manier voor het renoveren van een trap. Dit is vooralsnog niet de traprenovatie die TrappenXL op trappen toepast.


Een trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdelen. Een traprenovatie in Venray geeft het interieur in één dag een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van echte renovatie geen sprake.


Een bestaande trap wordt namelijk vaak flink verfraaid en vernieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts