dinsdag 29 maart 2016

Puppycursus amsterdam west

Van puppy cursus tot gehoorzaamheid cursussen, van apporteersport tot behendighei van Fun cursus tot een cursus hierkomen. Ook voor probleemgedrag kunt u bij ons terecht of het gaat om een gedragsspreekuur of . Met ruim jaar ervaring zijn wij inmiddels een begrip in Amsterdam. Kwaliteit, inzicht, respect en professionaliteit zijn begrippen die wij hoog in het vaandel hebben.


Bijscholing en studie behoren bij het hooghouden van onze kwaliteit.

Krijgt u binnenkort een puppy en wil u graag direct goed van start? Dierenkliniek Westerpark. Onze locatie ligt in Amsterdam , bij de Nico Broekhuysenweg kruising Joris van Den Berghweg. Dit zit tussen Tuinpark Osdorp en Sportpark De Eendracht.


U kunt hier het beste met de auto komen, er is voldoende parkeerruimte. De hondenschool bevindt zich in Amsterdam , Badhoevedorp en wordt geleid door Ruby Remmers. Zij geeft les in kleine groepen en ook honden gedragstherapie.


Samen met uw hond aan de slag – met resultaat!

Wij zijn een professioneel trainingscentrum voor hond en baas. Kijk op onze website voor meer informatie. Ga naar het betreffende onderdeel voor informatie over de verschillende cursussen die gevolgd kunnen worden. Kleinschalige hondenschool in Amsterdam Noord en Landsmeer.


Trainen op een positieve manier. Puppycursus en gehoorzaamheidstraining. Ook individueel (privéles). Daarnaast geven wij voorlichting over honden. Bij ons is de hele familie welkom op de training en wij zoeken altijd naar een positieve . Gevonden woensdag examendag Geslaagd!


Zoals is gebleken in het topic. De mogelijkheden van een hond worden natuurlijk bepaald door het karakter van zijn ouders maar minstens zo belangrijk zijn bepaalde ervaringen in zijn puppytijd en de manier waarop zijn baasje – dus u! Die bepaalde ervaringen zijn noodzakelijk om de pup op te laten groeien tot . Al onze hondenschoolhouders zijn professionals. Ze hebben veel ervaring, een voorsprong in kennis en ervaring die door niemand geëvenaard kan worden.


Waarom zou je met je hond naar een hondenschool gaan?

Omdat het leerzaam en vooral ook leuk is! Een beginners- of puppycursus zijn vaak een hele goede basis voor een fijne relatie met je hond. Veel hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en je kunt er terecht voor het beoefenen van een . Uw hond zal na een hondentraining of puppycursus weten hoe hij zich moet gedragen en is voortaan uw gehoorzame vriend.


Kies hier een hondentraining op maat. Hondenschool De Gabber, Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts