woensdag 16 maart 2016

Matte parketlak

Het beschermt en verzorgt het hout en geeft. Matte parketlak Topp van Moose Färg. Parket lak voor vloer, trap en tafelblad geeft een wasbare slijtvaste laag.


Gemakkelijk, ruikt aangenaam en droogt snel. Voor alle soorten houten vloeren kunt u uw vloer lakken met Topp matte vloer lak.

Parketlak eXtra is ontwikkeld voor binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. Geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Op alle verfmerken tot korting. En bestel je voor 16:dan is je bestelling morgen in huis. Nieuw: Ultra matte componenten parketlak.

U wilt wel een mooie houten vloer met een natuurlijke uitstraling maar geen glanzende vloer? Dan is Trae Lyx Naturel Extreme hét product voor u. Deze parketlak heeft na droging een vrijwel een onbehandelde uitstraling terwijl deze optimaal beschermd is met een zeer sterke . Om een oude bestaande vloer op te knappen moet vaak de bestaande parketlaklaag verwijderd worden. Dit is een vrij nauwkeurig werk voor de gevorderde klusser of de vakman.


Is de bestaande parketlaag in goede staat? Dan is goed schoonmaken en mat schuren voldoende. Voor vragen over parketlak kunt u ons . De consument geeft er de laatste jaren vaak de voorkeur aan om zijn parketvloer mat af te (laten) werken. Daarom leveren vrijwel alle lakfabrikanten ook matte parketlakken. Daarbij wordt veel beloofd: van mat, extra mat en supermat tot ultramat en onzichtbaar.


Vakblad Mobilia Vloeren publiceerde in de uitgaven. De KARWEI parketlak mat kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


Het is een slijt-, stoot- en krasvaste parketlak die zeer geschikt is voor bescherming van je zacht- en hardhouten vloeren. De Rambo parketlak waterbasis mat blank 2ml is een lak speciaal voor parket en hardhouten vloeren. CetaBever parketlak beschermt en verzorgt het hout en geeft je hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de .

De lak heeft een blanke kleur en heeft een matte afwerking. De lak is kras- en slijtvast en kan dus tegen een stootje. Daarnaast is de lak op waterbasis makkelijk aan te brengen, droogt het snel en is het reukarm. PU-lak is geschikt voor alle soorten houten vloeren en meubels. De PU-lak beschermt tegen vuil en vocht.


Te gebruiken over (bijna) alle soorten beitsen. Klik op de gewenste glansgraad . Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend.


Veel gebruikt is de Glitsa Parketlak PT, een blanke lak op diamant-technologie. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van . De Global Paint Parketlak Matt is een uitstekende transparante, watergedragen matte lak voor binnen. De matte vloerlak is een sneldrogende, componentenlak voor verschillende vloeren. Tevens geschikt voor overig houtwerk zoals deuren, meubels, etc.


Parketlak voor het onderhoud van je nieuwe of bestaande vloer, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Mooie en makkelijk op te brengen matte parketlak. Op waterbasis, zonder oplosmiddelen. De verhouding van lak en harder is 10:1.


Met liter (liter lak en l harder) kun je tot mlakken, met liter (liter lak en liter harder) lak je tot m2. De Blue Dolphin Eco Wood 2K extra matte lak heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts