vrijdag 25 maart 2016

Push to open sluiting

Push to open Magnet - lange slag. Voor toepassing met scharnieren zonder automatische sluiting. Voor opliggen half opliggend en inliggende deuren. Groot verstelbereik van mm.


Dit noemen we ook wel tip-on of push to open sluitingen. Druksnappers kunnen gebruikt worden voor het openen van deuren zonder grepen.

Het is belangrijk om scharnieren zonder zelfsluitmechanisme te gebruiken wanneer u de druksnappers met magneet wilt toepassen. Alleen de druksnappers met buffer kunnen . Push-to-Open met 35mm uitslag per stuk. Opschroefbare druksluiting met snapper per stuk.


Openingssysteem voor greeploze meubelfronten. Voor deurbreedtes van 3- 6mm en deurhoogtes van 3- 9mm. Voor volledig voorliggende, half voorliggende en inliggende deuren. Dit systeem werkt met een pinnetje dat duwt, een magneet en een veer in het potscharnier.


Ideaal voor grote meubeldeuren.

Inclusief zelfklevende tegenplaat. Automatische kastdeuropener zwart met tegen. Duwsnapper Mini- latch uitstoot 10 . Deuropeningssysteem voor meubeldeuren zonder greep. Drukmagneetsnapper met staal verchroomde tegenplaat.


Veersluiting met snapper. Stalen veersluiting met kunststof tegenstuk. Om toch een snelle toegang te verkrijgen is er gekozen voor de verborgen pinsluiting. Door de push-to-close en push-to-open functionaliteit is dit paneel zonder gereedschap te openen en te sluiten.


In combinatie met verborgen scharnieren is de ventilatie unit aan de buitenkant helemaal vlak. U kunt denken aan deuren die niet helemaal vlak zijn of deuren van steigerhout. Zo kunt u de deur of klep greeploos openmaken ( push open ) en tegelijkertijd word de deur of klep vastgehouden bij het dichtdoen.


Ontbrekend: sluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts