dinsdag 22 maart 2016

Aluminium gereedschapskist

Vind gereedschapskist aluminium op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind aluminium gereedschapskist op Marktplaats.


Wij hebben een zeer ruim aanbod professionele gereedschappen, gereedschapskoffers, gereedschapswagens en opbergsystemen. Alles wordt gratis bezorgd.

Nu ook verkrijgbaar gereedschapskist aluminium aanhangwagen in onze webshop. Erro koffer voor het opbergen van gereedschap. Aluminium Traanplaatmotief Afsluitbaar.


Dit is een speciaal budget model, dus mobiele opslag van gereedschap voor de beste prijs. De gereedschapskoffer is voorzien van een sterke aluminium buite. Robuuste aluminium behuizing voor aanhangwagens, vrachtwagens of thuis in de garage.


Berg uw gereedschap en spanbanden netjes op! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Kies uit ons uitgebreide programma gereedschapskisten een model naar uw wens. Hier vindt u al onze aluminium gereedschapskisten. Onverwoestbare modellen, geschikt voor onder montage of montage boven de dissel.


De aluminium kisten zijn zeer geschikt als opbergkisten voor gereedschap en materiaal voor op aanhangwagen, boottrailer, pick-up, bakwagen, chassis cabines en gesloten bestelwagen. Het deksel van de alu kist zorgt ervoor dat de aluminium kist goed in beperkte ruimtes te plaatsen is. Bovendien zorgt het deksel ook . Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende resultaten . Kan worden afgesloten met sleutels.


Kisten hebben op de laadbak van een camionette gestaan. De kasten zijn vervaardigd uit aluminium traanplaat. Scharnieren moeten opnieuw vastgezet. Disselkist aluminium (760x300mm).


Stevige aluminium materiaal kist. Ideaal voor transport van gereedschap of losse onderdelen. Voorzien van mogelijkheid kist op slot te doen met hangslot excl.

Kan eventueel worden bevestigd worden op de dissel van aanhanger of caravan, met de hieronder te bestellen disselkist . Bewaar al je gereedschap op in een gereedschapskoffer van Praxis. Bekijk de gereedschapskist online, vergelijk en reserveer direct. Deze gereedschapskist is van sterk en lichtgewicht aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts