vrijdag 18 maart 2016

Houtbouw neede

Wij maken deze prefab bouwwerken in opdracht van architecten, bouwbedrijven, hoveniers en de tuinhuizenbranche. Van woningen met indrukwekkend gebintwerk tot garages, ( kap)schuren, . Een sterke combinatie van vakmanschap en techniek, met oog voor detail van mens én machine. Vakmanschap is een eerste vereiste, maar minstens zo belangrijk is goed . Dankzij het gebruik van pen- en gatverbindingen in de houtbouw heeft iedere houtconstructie een grote draagkracht.

Vaak worden de daken belegd met zware dakpannen, dat de constructie wel moet kunnen dragen. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Houtbouw Neede is tevens gespecialiseerd in het bewerken van eiken balken. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.


Alexander Lenders, Claudia Rusink en Marcel Kieft. Door jarenlange ervaring weten wij de verschillende eigenschappen, voor- en nadelen op een juiste wijze te benutten.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de ideeën van onze klanten vertaald worden . Veel van onze klanten maakten in het verleden constructies en bouwwerken geheel zelf. Dit was een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Door het ontbreken van de nodige ervaring en goed gereedschap was het resultaat niet altijd even mooi.


Dit mooie douglas houten gebint is de hoofdconstructie van de nieuwe woning van een jong gezin. Dit meesterwerkje hebben we gemaakt van een super kwaliteit, uit het hart gezaagd douglas … Bekijk project. Een schuurwoning puur sang, stoer en robuust. Deze constructie is de basis voor een . HBN Houtbouw als merk te lanceren.


Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Fischer houtbouw Neede op Telefoonboek. Naast een fischer houtbouw vind je ook bouw, holdings, hout, organisatieadvies, zakelijke dienstverlening. Kisvelderweg te NEEDE en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.


Build offers the ideal solutions for collaborating on successful projects, both during the tendering phase and beyond. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook!

Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts